Εσώκλειστοι στο Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Εσώκλειστοι στο Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού

featured image

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 1-0 χθες το βράδυ στο «Γεντί Κουλέ», με τους Πειραιώτες να συμπληρώνουν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη. Το αποτέλεσμα, αλλά κυρίως η εικόνα -όπως ήταν λογικό- δεν άρεσε σε κανέναν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ήδη πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα, σε μια προσπάθεια αλλαγής.

Με την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε πως αντί για τα σπίτια τους, οι παίκτες θα έχουν νέο προορισμό. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως το πρόγραμμα της εβδομάδας αλλάζει και πως όλοι θα παραμείνουν εσώκλειστοι στου Ρέντη μέχρι και την Τετάρτη (25/10) όταν και θα αναχωρήσουν για το Λουξεμβούργο, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Ντουντελάνζ.

Για τον λόγο αυτό οι ποδοσφαιριστές θα έχουν λίγες ώρες σήμερα να μεταβούν στις οικίες τους, ώστε να προμηθευτούν τα πράγματα που χρειάζονται για τις ημέρες που θα παραμείνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Στόχος του Μαρτίνς είναι να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες ότι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δείξουν άμεση βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας πριν η ομάδα μείνει εκτός στόχων από νωρίς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Πηγή: gazzetta.gr