Η όμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Η όμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη

featured image

Στο θέατρο Μπρόντγουαιη, όπου πραγματοποιήθηκαν τα «37α Κορφιάτικα Βραβεία» βρέθηκαν η Τάνια Τρύπη και η μικρότερη κόρη της, Τζένη Καζάκου.

Η ηθοποιός τιμήθηκε με το ειδικό έπαθλο «Ζωή Λάσκαρη» για την ερμηνεία της στο έργο «Το φως του γκαζιού» και η πανέμορφη κόρη της δεν γινόταν να λείπει από το πλευρό της.

Μαμά και κόρη επέλεξαν το total black look στη σπάνια κοινή τους έξοδο, τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Οι δυο τους μοιάζουν πολύ στην εμφάνιση (αν και φαίνεται πως η 19χρονη Τζένη έχει πάρει στοιχεία και από το μπαμπά της Κωνσταντίνο Καζάκο) και πολλοί παρατήρησαν πως ήταν σαν αδελφές.

Η ηθοποιός και με τις δύο κόρες της (τη μεγαλύτερη κόρη της Μαρίνα την απέκτησε από τον πρώτο γάμο της με τον Αλέξη Μάρδα) έχει πολύ στενές σχέσεις και είναι πολύ περήφανη για εκείνες. Η Τζένη Καζάκου φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα της οικογένειάς της. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως είναι εγγονή της σπουδαίας Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου.

Η 19χρονη έχει άψογες σχέσεις και με τον πατέρα της και φροντίζει να ανεβάζει κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντάς του και μέσα από τα social media την αγάπη που του έχει.