Χαλκιδική: Γέννησε σε Κέντρο Υγείας και ένα χρόνο μετά γιατροί και νοσηλεύτριες έγιναν οι νονοί της κόρης της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Χαλκιδική: Γέννησε σε Κέντρο Υγείας και ένα χρόνο μετά γιατροί και νοσηλεύτριες έγιναν οι νονοί της κόρης της

featured image

Ήταν καλοκαίρι του ’17 όταν μια έγκυος έφτασε με έντονους πόνους στο Κέντρο Υγείας της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Οι γιατροί κατάλαβαν πως η γυναίκα ήταν ετοιμόγεννη και οποιαδήποτε προσπάθεια για μεταφορά της στο νοσοκομείο Πολυγύρου ήταν αδύνατη.

Τελικά έπειτα από την αποτελεσματική προσπάθεια των ιατρών του Κέντρου Υγείας η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο ερχομός του υγιέστατου κοριτσιού στις 5 Ιουλίου γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον και έφερε στο προσκήνιο την καθημερινή μάχη των γιατρών μας που παρά τις δύσκολες συνθήκες στη δημόσια υγεία καταφέρνουν και είναι πάντοτε εκεί.

Αφού πέρασε σχεδόν ένας χρόνος το προηγούμενο Σάββατο η μητέρα βάφτισε το κοριτσάκι. Και νονοί; Ποιοι άλλοι; Οι γιατροί Σοφία Δημοπούλου και Πέτρος Παππάς αλλά και όλο το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

«Με περισσή χαρά βαφτίσαμε τη μικρούλα που γεννήθηκε στο Κέντρο Υγειας μας πέρυσι το καλοκαίρι. Τα Κέντρα Υγειας παρέχουν πιστοποιημένη και αξιόπιστη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγειας τόσο σε επίπεδο διαχείρισης χρόνιων νοσημάτων όσο και οξέων, έκτακτων και επειγόντων περιστατικών, γεγονός που πολλές φορές υποτιμάται ή παραγνωρίζεται», αναφέρει στο Ποντίκι η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας της Κασσάνδρας Σοφία Δημοπούλου.

«Η συμβολή τους στην βελτίωση της υγείας του πληθυσμού , δυστυχώς ποτέ δεν έχει αξιολογηθεί. Το γεγονός αυτό που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία έρχεται να επιβεβαιώσει τον αυτόν ακριβώς το ρόλο των Κέντων Υγείας. Εμείς ως γιατροί αλλά και ως άνθρωποι νιώσαμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε μια σχέση ζωής με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν ότι πολυτιμότερο, τη γέννηση του παιδιού τους. Τους ευχαριστούμε θερμά», συμπληρώνει η κ. Δημοπούλου.

Πέρυσι γεννήθηκε ένα λουλουδάκι, ένα μπουμπουκακι στο ΚΥ που μας γέμισε χαρά, αισιοδοξία και πολλά πολλά…

Gepostet von Sofia Dimopoulou am Freitag, 5. Oktober 2018

Δείτε τις εικόνες:

Νονά η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Κασσανδρείας Σοφία Δημοπούλου