Γυναίκα μίκρυνε το στήθος της για να την κοιτάνε στα μάτια όταν μιλάει - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γυναίκα μίκρυνε το στήθος της για να την κοιτάνε στα μάτια όταν μιλάει

featured image

Η Natalia Jersonsky είναι αθλητικογράφος στην Αργεντινή και ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει πάνω από 1,1 εκατ. ακολούθους.

Η 24χρονη Nati Jota, όπως είναι ευρέως γνωστή η δημοσιογράφος του ESPN, με το πλούσιο μπούστο της να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, αποφάσισε να καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι για να μικρύνει το στήθος της έτσι ώστε όταν μιλάει να την κοιτούν πια στα μάτια κι όχι στο στήθος.

«Θέλω οι άνθρωποι να με κοιτούν στα μάτια όταν μιλάω», είπε για την απόφασή της να μικρύνει το στήθος της τονίζοντας ότι αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν προσόν, γι’ αυτήν ήταν… φορτίο.

Η 24χρονη αθλητικογράφος ντρεπόταν για το μεγάλο στήθος της γιατί αισθανόταν ότι όλοι εστίαζαν σε αυτό κι κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά.

Όποτε αναρτούσε φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα τα σχόλια «εστίαζαν στο στήθος» της κι έτσι πήρε την απόφαση ότι αυτό δεν μπορεί πια να συνεχιστεί. Στο πλευρό της είχε τους γονείς της και το αγόρι της που έμειναν μαζί της σε όλη τη διαδικασία.

Μετά την επιτυχημένη επέμβαση ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξή τους κι ανήρτησε μια φωτογραφία της με επιδέσμους να καλύπτουν το νέο στήθος της.

«Να πως είσαι όταν ξυπνάς αναστατωμένη και θυμάσαι ότι χθες έκανες εγχείρηση στο στήθος σου και ούτε έχεις ιδέα πως είναι τώρα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

[newsbeast.gr]