Γυναίκα απλώνει το αίμα περιόδου στο πρόσωπό της για να στείλει ένα μήνυμα «αποδοχής και αγάπης» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Γυναίκα απλώνει το αίμα περιόδου στο πρόσωπό της για να στείλει ένα μήνυμα «αποδοχής και αγάπης»

featured image

Μία Σουηδή γυμνίστρια άλειψε το αίμα της περιόδου της στο σώμα και το πρόσωπό της και δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Maxinne Bjork, η οποία ζει τώρα στο Μπαλί, μοιράστηκε την παρορμητική φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Στη φωτογραφία, η Maxinne στέκεται γυμνή σε έναν τοίχο με το πρόσωπό της και το σώμα της να είναι καλυμμένο με το αίμα της.

“Μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα, μόλις επέστρεψα σπίτι βάζοντας στην άκρη όλα όσα ταλαιπωρούσαν το μυαλό μου.”

“Κάθισα και πήρα μια βαθιά αναπνοή και ξαφνικά αισθάνθηκα μια έντονη επιθυμία να καλύψω τον εαυτό μου με το αίμα της περιόδου μου. Έτσι, χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά.”

She explained that she had been suffering a difficult family time recently and the experience had taught her to

“Ήθελα έτσι να νιώσω το σώμα μου.”

Η εικόνα προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους 44.000 ακόλουθούς της και ενώ συγκέντρωσε σχεδόν 3.000 Likes, προσέλκυσε επίσης πολλά αρνητικά σχόλια.

Αν και τα σχόλια έχουν αφαιρεθεί από τη φωτογραφία, ορισμένοι περιέγραψαν την Maxinne «διανοητικά άρρωστη».

Η Maxinne απάντησε από μια δεύτερη ανάρτηση στο Instagram στην οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να «ακούνε την καρδιά τους».

“Είναι τόσο ενδιαφέρον το πώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να δεχτούν ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί και έχουμε διαφορετικές απόψεις για τη ζωή.”

Maxinne, who is originally from Sweden but now lives in Bali, has previously documented her experiences with Yoni (vagina) massages

“Δεν λέω στους ανθρώπους να σκέφτονται σαν εμένα, αλλά με τις ενέργειές μου θέλω να κάνω τους ανθρώπους να ακούνε την καρδιά τους και να κάνουν ό, τι νιώθουν σωστό γι’ αυτούς.”

“Γι’ αυτό και χρησιμοποιώ τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, θέλω να κάνω γνωστό τον τρόπο ζωής μου, έτσι ώστε οι άνθρωποι να εμπνέονται και να τολμούν να ζήσουν πώς θέλουν να ζήσουν.”

“Δεν προσπαθώ να αλλάξω κανέναν. Και τα κακά σχόλια ότι είμαι ψυχικά άρρωστη δεν με επηρεάζουν. Μπορεί και να είμαι. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αγαπώ τη ζωή και τη ζω στο έπακρο!”