Φετίχ μοντέλο πουλάει τις άπλυτες κάλτσες της σε θαυμαστές της και βγάζει πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Φετίχ μοντέλο πουλάει τις άπλυτες κάλτσες της σε θαυμαστές της και βγάζει πάνω από 100.000 ευρώ το χρόνο

featured image

Μια γυναίκα που εργάζεται ως φετίχ μοντέλο έχει αποκαλύψει ότι κερδίζει σχεδόν 100.000 ευρώ το χρόνο πουλώντας τις άπλυτες κάλτσες και τ’ αθλητικά της στους θαυμαστές της.

Από τότε που κάποιος την πλήρωσε για την «ομορφιά» των ποδιών της, η 33χρονη Roxy Sykes, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να χαράξει το δικό της δρόμο στην ασυνήθιστη ερωτική βιομηχανία.

Roxy Sykes works as a foot fetish model earning up to £8,000 a month selling her used trainers and socks online 

Η 33χρονη αποφάσισε να δημιουργήσει μια σελίδα στο Instagram για να δει σε πόσους θα άρεσαν τα πόδια της και αφού έφτασε πάνω από 10.000 ακόλουθους σε ένα μήνα, αποφάσισε να ακούσει τους «θαυμαστές» της.

Η Roxy, από το Λονδίνο, άρχισε να πωλεί παπούτσια και κάλτσες στα social media, προς 20 ευρώ το ζευγάρι κάλτσες και 200 ​​ευρώ τα παπούτσια.

Η Roxy, η οποία δουλεύει σ’ αυτό πάνω από τέσσερα χρόνια, ισχυρίζεται ότι μπορεί να βγάλει μέχρι και 8.000 ευρώ σε έναν μήνα.

The property-investor says that her used socks, such as the ones seen here, can sell for around  £20 a pair 

“Όταν μου είπε ένας συνάδελφός μου ότι είχα όμορφα πόδια, είπα να δημιουργήσω έναν λογαριασμό στα social media για να τα δείξω,” είπε η Roxy.

“Αλλά δεν το πίστευα μέχρι που άρχισα να έχω χιλιάδες θαυμαστές και μηνύματα για την πώληση των χρησιμοποιημένων αντικειμένων μου κι έτσι συνειδητοποίησα ότι θα μπορούσα να επωφεληθώ από αυτό.”