Βασιλειάδης για ΟΑΚΑ: Δεν θα διακινδυνεύσουμε τίποτα και για κανέναν λόγο - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Βασιλειάδης για ΟΑΚΑ: Δεν θα διακινδυνεύσουμε τίποτα και για κανέναν λόγο

featured image

Κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ, για να πραγματοποιήσει έλεγχο στο πάνω μέρος του διαζώματος, έπειτα από το θέμα που δημιουργήθηκε με την ταλάντωσή του.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε ότι η Πολιτεία θα πάρει όλα τα μέτρα και δεν θα διακινδυνεύει τίποτα και για κανέναν λόγο, ενώ επισήμανε ότι στην παρούσα φάση δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

«Δεν είναι γηραιό το ΟΑΚΑ. Είναι μια εγκατάσταση που χτίστηκε το 1982 και λήφθηκαν υπόψη οι καλύτερες τεχνικές προδιαγραφές και ανακαινίστηκε το 2004. Ανά επταετία περνάει από εξέταση ειδικής επιτροπής. Το φαινόμενο της ταλάντωσης είναι συχνό στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως και σε κάθε στάδιο που έχει πάνω από δύο διαζώματα», είπε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Και πρόσθεσε: «Εμείς δεν μένουμε απαθείς σε αυτό. Κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από το πρωί επιθεωρεί την εγκατάσταση. Δεν θα μείνουμε, όμως, στην εξωτερική επιθεώρηση, θα προχωρήσουμε και στο υπουργείο Υποδομών σε ό,τι χρειάζεται, ώστε να είμαστε 100% σίγουροι ότι η εγκατάσταση είναι απόλυτα ασφαλής».

Με τον υφυπουργό να συμπληρώνει: «Δεν νομίζουμε ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά αυτό δεν θα μας αποτρέψει από το να πάρουμε όλες τις πρωτοβουλίες. Αυτό που μπορώ να συστήσω είναι ψυχραιμία. Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις και δεν υπάρχει περίπτωση να διακινδυνέψουμε τίποτα και για κανέναν λόγο.

Περιμένω να με ενημερώσουν προφορικά για τα ευρήματα του ελέγχου και θα καθορίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, στις αμέσως επόμενες ώρες. Αυτό που θέλω να μεταφέρω στους πολίτες είναι ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Παρόλα αυτά θα λάβουμε κάθε μέτρο για να είμαστε απόλυτα προφυλαγμένοι».