Μητσοτάκης: Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 26 Μαΐου - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 26 Μαΐου

featured image

Υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει στα γραφεία της ΝΔ η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

«Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά στις 26 Μαΐου, να κάνει η πατρίδα μας νέο ξεκίνημα. Ο κ. Τσίπρας τις τρέμει τις εκλογές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλίατου.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Οι πολίτες θα πουν έως εδώ στην κυβέρνηση του ψέματος» ανέφερε και μίλησε για καθαρή νίκη της ΝΔ.

«Μια καθαρή νίκη της Ν.Δ στις Ευρωεκλογές, στις περιφερειακές κάλπες και στις δημοτικές εκλογές στους 3 μεγάλους δήμους, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους και περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Με ενότητα και με ασφάλεια για όλους. Με πραγματική ελπίδα. Την ελπίδα της αλήθειας. Την ελπίδα της ευθύνης. Την ελπίδα της αξιοκρατίας. Στις 26 Μαΐου, οι πολίτες θα πουν με την ψήφο τους "ως εδώ" στην κυβέρνηση του ψέματος και της αποτυχίας. Θα αφήσουν οριστικά στο χθες αυτούς που έφεραν μιζέρια, καθήλωση και εθνική ταπείνωση» τόνισε.

Και συνέχισε: «Η χώρα δεν αντέχει να σέρνεται άλλο με έναν ΣΥΡΙΖΑ που θα διαχειρίζεται απλά το τέλος του. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα της κρίσης. Γι" αυτό και θα είναι κόμμα μιας χρήσης».

Επικρίνοντας την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ είπε:

«Χωρίς άποψη για την Ευρώπη του αύριο, δεν τολμά να υπερασπιστεί ούτε καν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της. Προτιμά να συμπαραστέκεται στον Μαδούρο που τσακίζει κάτω απ" τα τανκς πολίτες που τρέφονται πλέον με ζωοτροφές».

Για τη στάση του πρωθυπουργού στην τραγωδία στο Μάτι είπε και για την επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ανέφερε:

«Εκεί που τελειώνει ο Πολάκης, αρχίζει ο Τσίπρας. Δεν είναι σύμπτωση ότι και στα δύο θέματα, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι δύο: Τσίπρας και Πολάκης. Ή, καλύτερα, ένας Πρωθυπουργός κι ένας υπουργός σε ένα θλιβερό έργο για δύο ρόλους: έναν ψεύτη κι έναν που βρίζει χυδαία όσους αρνούνται να δεχτούν τα ψέματα που λέει ο πρώτος».

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που θα καταθέσει η ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «Τσίπρας ίσον Πολάκης».

«Και τη Δευτέρα, στην Βουλή, θα φανεί ότι εκεί που τελειώνει ο Πολάκης αρχίζει ο Τσίπρας. Αλλά θα φανεί κι αν όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης είναι από το ίδιο υλικό. Θα αναμετρηθούν με την προσωπική τους αξιοπρέπεια. Γιατί η επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο είναι ο καθρέφτης του μίσους που έχετε φέρει στην πολιτική. Δεν δηλώνει, απλώς, την απάνθρωπη συμπεριφορά ενός κακέκτυπου ψευτόμαγκα απέναντι σε έναν ήρωα της ζωής και άξιο επιστήμονα. Αλλά συνιστά μία πολιτική θέση: Για τον Πολάκη -και τον καθένα που ταυτίζεται με αυτόν- ο Στέλιος δεν είναι ο αριστερός, δεξιός ή κεντρώος πολιτικός αντίπαλος».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρομοίασε τον Τσίπρα με τις «μπάμπουσκες».

«Ο κ. Τσίπρας μου θυμίζει τις ρωσικές κούκλες τις "μπάμπουσκες" που ανοίγουν η μία μετά την άλλη αποκαλύπτοντας συνέχεια νέες μεταμφιέσεις. Για να καταλήξουν τελικά στην τελευταία κούκλα που δεν ανοίγει άλλο. Που δεν είναι άλλη από τη μορφή του Παύλου του Πολάκη. Αυτόν, άλλωστε, διάλεξε -ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ- για να περάσει ακόμη και τις διακοπές του…».

«Για να τελειώνουν τα ψέματα, μία λύση υπάρχει: Ο κ. Τσίπρας ας ψηφίσει μαζί μας την τροπολογία για την ακύρωση της μείωσης του αφορολόγητου που μόνος του ψήφισε. Και ας σταματήσει να δικαιώνει την παροιμία ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» είπε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ