Στην Αθήνα για τον Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε λένε οι Τούρκοι - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Στην Αθήνα για τον Φορτούνη η Φενέρμπαχτσε λένε οι Τούρκοι

featured image

Το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον Κώστα Φορτούνη είναι εδώ και καιρό γνωστό. Μάλιστα, από την Τουρκία δίνεται σήμερα μια νέα διάσταση στην υπόθεση, καθώς άνθρωποι του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης έφτασε στην Αθήνα για επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Fanatik, για λογαριασμό της Φενέρ στην Ελλάδα ταξίδεψε ο αθλητικός διευθυντής της, Νταμιάν Κομολί, αμέσως μετά το ματς με την Κασίμπασα.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Υπενθυμίζεται πως για τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό ο τουρκικός σύλλογος είχε καταθέσει πρόταση 7-8 εκατ. ευρώ, η οποία ωστόσο είχε απορριφθεί. Ωστόσο, η επίσκεψη του Γάλλου στα μέρη μας, δείχνει ότι το ενδιαφέρον παραμένει «ζεστό»/

Ο Φορτούνης δεσμεύεται μέχρι το 2020 με τον Ολυμπιακό και έχει γίνει προεργασία για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην οποία ο παίκτης δείχνει θετικός, καθώς έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον σύλλογο. Όσο για τη μετακόμιση στην Τουρκία, δεν φαίνεται να τον «ψήνει» ιδιαίτερα.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» δεν φαίνεται να συζητούν καν το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη και αυτός είναι ο λόγος που τον κοστολογούν στα 20 εκατ. ευρώ.