Παύλος Πολάκης: Η απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόταση μομφής - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Παύλος Πολάκης: Η απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ για την πρόταση μομφής

featured image

Την απάντησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχετικά με την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Πολάκης κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ψηφοθηρία μέσω της αναπηρίας του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ενώ τονίζει πως ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας «φοβισμένος πολιτικός αρχηγός».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Στο τέλος της ανάρτησης, ο κ. Πολάκης απαντάει στον πρόεδρο της ΝΔ με ένα κομμάτι της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από την Ξάνθη.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ευχαριστώ θερμά τον κο Μητσοτάκη για την τιμή που μου έκανε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Όλοι οι Έλληνες - ακόμη και όσοι αρχικά ήταν θυμωμένοι μαζί μου- έχουν πια καταλάβει πόσο χυδαία προσπαθεί να ψηφοθηρίσει εργαλειοποιώντας την αναπηρία του κου Κυμπουρόπουλου.

Αλλά τελικά και πόσο ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ πολίτικος αρχηγός είναι. Αντί δικής μου απάντησης παραθέτω τα λόγια του Αλέξη σήμερα στο κατάμεστο (για άλλη μια φορά) γήπεδο της Ξάνθης.

"Όχι δεν έπαθε κανένα ηθικό σοκ ο κος Μητσοτάκης από τον κο Πολάκη. Ο άνθρωπος που έκρυψε και κάλυψε τον καταδικασμένο για ασέλγεια σε ανήλικο, στενό του συνεργάτη, δεν έχει το σθένος να μας μιλάει για ήθος και ηθική".

Αυτά και τα υπόλοιπα (και για τα Σφακιά) στη Βουλή».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ