Αγγελόπουλος - Τανιμανίδης: Στα μαχαίρια! Όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους! - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Αγγελόπουλος - Τανιμανίδης: Στα μαχαίρια! Όλο το παρασκήνιο του τσακωμού τους!

featured imageΣτα μαχαίρια, όπως φαίνεται, βρίσκονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Σάκης Τανιμανίδης! Ποιο είναι το παρασκήνιο του τσακωμού τους και τι έγινε; Αρχικά, οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι μετά την λήξει του Survivor, όπου ο Ντάνος βγήκε νικητής!
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2018 ο παρουσιαστής τον είχε καλέσει και τον γάμο του! Τώρα όμως τι συνέβη; Η είδηση είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε unfollow τον Σάκη Τανιμανίδη στο instagram! Συγκεκριμένα, αυτό έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αφού σοκαρίστηκε είπε: «Στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη ήμασταν όλοι παρέα τον Σεπτέμβριο. Μετά τον γάμο μάλλον έγινε το unfollow. Τον Σεπτέμβρη που ήταν ο γάμος ήμασταν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι». Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:
Το τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους και γιατί έγινε το unfollow κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής αλλά... το Youweekly.gr θα μάθει και... ετοιμαστείτε για σούπερ αποκλειστικό σύντομα! Συντονιστείτε! [/expander_maker]