Οριστικός αποκλεισμός της Μίλαν από την Ευρώπη, λόγω Financial Fair Play - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Οριστικός αποκλεισμός της Μίλαν από την Ευρώπη, λόγω Financial Fair Play

featured image

Μια από τις χειρότερες ημέρες στην ιστορία της Μίλαν είναι η σημερινή, καθώς η UEFA ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Europa League της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-20), παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί μέσω της Serie A στη φάση των ομίλων. Η τιμωρία των «ροσονόερι» αφορά την παραβίαση του Financial Fair Play.

Ουσιαστικά, ο ίδιος ο ιταλικός σύλλογος έβαλε το... χεράκι του για μια τέτοια εξέλιξη, στην προσπάθειά του να εξορθολογίσει τα οικονομικά ζητήματα που τον βαραίνουν. Έτσι, το CAS ανακοίνωσε την Παρασκευή (28/06) την οριστική εξέλιξη στην ιστορία αυτή, η οποία δημιουργεί και ένα ντόμινο αλλαγών όσον αφορά τις ιταλικές συμμετοχές στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρόμα παίρνει θέση τη θέση της Μίλαν στους ομίλους του Europa League, ενώ αντί για τους «τζιαλορόσι» στα προκριματικά θα παίξει η Τορίνο, η οποία περιμένει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Ντέμπρετσεν-Κουκέσι.

Υπενθυμίζεται ότι, αρχικά ο σύλλογος της Λομβαρδίας είχε συμφωνήσει με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της και παράλληλα να πληρώνει τα πρόστιμα, λόγω της παραβίασης του FFP.