Βασιλειάδης: Η πραγματική ατζέντα της ΝΔ είναι σκληρός νεοφιλελευθερισμός - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Βασιλειάδης: Η πραγματική ατζέντα της ΝΔ είναι σκληρός νεοφιλελευθερισμός

featured image

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Όσο πλησιάζουμε στις κάλπες η κρυφή ατζέντα, το πραγματικό τους σχέδιο, όλο και αποκαλύπτεται».

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», αποσπάσματα της οποίας αναμεταδίδει το ΑΜΠΕ, δήλωσε πως «η πραγματική ατζέντα της ΝΔ είναι σκληρός νεοφιλελευθερισμός με ελάχιστα ως καθόλου εργασιακά δικαιώματα για μία ανάπτυξη που αφορά τους λίγους, όχι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας που θα το αφήνει στο περιθώριο… αυτή ήταν πάντα η ατζέντα τους, το 1990-1993, το 2004-2009, επί κυβέρνησης Σαμαρά, αυτές είναι διαχρονικά οι μεταρρυθμίσεις της Δεξιάς. Γι’ αυτό έχει ξεκινήσει και η επιχείρηση απαξίωσης της ΔΕΗ και των άλλων δημόσιων Οργανισμών. Δεν κρατιέται να έρθει να αποτελειώσει ότι έμεινε όρθιο από το ΔΝΤ η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα».

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκάθαρα χαράξει τις βάσεις για το μέλλον, έχει ορίσει την ατζέντα της επόμενης τετραετίας, έχει πει στην κοινωνία πώς ακριβώς θα προχωρήσουμε μετά τα μνημόνια, ποιες ακριβώς θα είναι οι φορολογικές ελαφρύνσεις, πώς θα είναι το νέο φορολογικό καθεστώς, το νέο αναπτυξιακό καθεστώς».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι χωρίς αυτοδυναμία της ΝΔ θα γίνουν εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε: «Προσπαθούν να πιέσουν, να φοβίσουν τον κόσμο, αλλά στην ουσία δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για εθνική γραμμή, για συνεννόηση, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν την πλήρη και απόλυτη εξουσία, να κάνουν ό,τι θέλουν χωρίς κανέναν έλεγχο».

Τέλος, σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε τα ακόλουθα: «Ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει να γυρίσουμε πίσω, πιστεύω βαθιά ότι στις 7 Ιουλίου ο κόσμος θα ψηφίσει για το μέλλον του, για τη ζωή του, θα πάρει το μέλλον του στα χέρια του, δεν θα επιτρέψει στο παρελθόν να επανέλθει».