ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

featured image

Ζούμε στιγμές ΄89 από την Ντόρα και την Γαρουφαλιά…

Έγραφα στην “Τσουκνίδα”, πως όπως με ενημέρωσε υψηλή και αξιόπιστη πηγή μου στα εσωτερικά ζητήματα της ΝΔ στη νέα κυβέρνηση υπέρ-υπουργός είναι η Ντόρα Μπακογιάννη!«Η οποία μπορεί να μην έλαβε κάποιο υπουργείο προκειμένου να μην προκαλέσουν τον ελληνικό λαό, αλλά έχει πολλά μέλη στην κυβέρνηση που πίνουν νερό στο όνομά της!

Και όπως με ενημερώνουν, ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς! Αφού, καλά γνωρίζοντες μας αποκάλυψαν τις άρρηκτες σχέσεις μεταξύ της κ. Μπακογιάννη και του “Ποταμιού”! Ωστόσο, μου είπαν και κάτι ακόμη, που είναι περισσότερο πιστευτό! Μου είπαν πως και ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης Υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτική πίνει νερό στο όνομα της Ντόρας! Ο οποίος πριν πάει στη “Δράση” του Στέφανου Μάνου, πέρασε πρώτα από τη “Δημοκρατική Συμμαχία” της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σύμφωνα με τη διακήρυξή της κινιόταν “από την φιλελεύθερη Δεξιά μέχρι και την φιλελεύθερη Αριστερά,  καλύπτοντας πολιτικά τόσο τον κεντροδεξιό, όσο και τον κεντροαριστερό χώρο”»!

Προφανώς, ως υπέρ-υπουργός της ΝΔ η κ. Ντόρα Μπακογιάννη “ανέλαβε” να ισχυροποιήσει τους πολιτικούς δεσμούς της ΝΔ και του ΚΚΕ! Προφανώς έχει κληρονομήσει αυτό το χάρισμα από τον πατέρα της, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη! Ο οποίος το 1989 σχημάτισε κυβέρνηση μαζί με τον Χαρίλαο Φλωράκη Γραμματέα του ΚΚΕ!

Έτσι, προχθές στην ορκωμοσία της νέας Βουλής δεν παρέλειψε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη να έχει θερμό εναγκαλισμό μετά θερμού ασπασμού με την κ. Λιάνα Κανέλλη Βουλευτή του ΚΚΕ! Ως γνωστόν η πρώην – πάλαι ποτέ – “δεξιά” Γαρουφαλιά Κανέλλη αποτελεί το σήμα κατατεθέν του ΚΚΕ από το 2000 και μετά!

Και επειδή τη ΝΔ, την καίει η απλή αναλογική που ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την οποία θα “ακυρώσει” η ΝΔ, το ΚΚΕ είναι πολύ χρήσιμο σε αυτήν την διαδικασία… Τα περισσότερα εν καιρώ…

Ο γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ και η ροζούλα ΝΔ…

Κατά την έναρξη της τριήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είπε το βαθυστόχαστο:

«Δεν σκοπεύουμε κ. Μητσοτάκη να ακολουθήσουμε το μοντέλο αντιπολίτευσης που επιλέξατε εσείς! Δεν πρόκειται εγώ να ζητήσω εκλογές μόλις πέντε μήνες μετά την εκλογή σας, όπως κάνατε εσείς από τις αρχές του 2016…»!

Μάλισταααα! Ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα κάνει εποικοδομητική αντιπολίτευση! Δεν θα ακολουθήσει παλαιοκομματικές πολιτικές του παρελθόντος! Πρέπει να αφήσει τον κ. Μητσοτάκη να κυβερνήσει, προκειμένου να επικαιροποιηθεί και από τη ΝΔ η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Σύμφωνα με τις εντολές – συγνώμη επιθυμίες – της Καγκελαρίας της Γερμανίας! Η οποία έδωσε και την εντολή στήριξης του εμβληματικού ιστορικού στελέχους – της εποχής του 3% - ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη στην εκ νέου ανάδειξή του στην αντιπροεδρία της Ε.Ε.!

Αφού ο μεγαλύτερος υπέρμαχος αυτής της αντιπροεδρίας, ήταν ο επικεφαλής της Ομάδας των ευρωβουλευτών της ΝΔ και πρώην πρόεδρός της Ευάγγελος Μεϊμαράκης! Άλλωστε, ανέκαθεν οι σχέσεις του συναγωνιστή Μεϊμαράκη ήταν άριστες με τον σύντροφο Τσίπρα!

Έτσι, επισφραγίστηκαν τα πρώτα δείγματα φιλίας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ!

Η συνέχεια δε, θα είναι εξόχως αποκαλυπτική! Και θα πρέπει όσοι ψηφήσατε ΝΔ με την ελπίδα πως θα αλλάξει ρότα το καράβι της Ελλάδος, να έχετε μεγάλο στομάχι! Για να μπορεί – το στομάχι σας – να χωνεύει όλα εκείνα που θα σας αναγκάζουν να καταπίνετε αμάσητα…

Υψηλών συναντήσεων το ανάγνωσμα…

Αμέσως μετά την εκλογή του στον πρωθυπουργικό θώκο, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους πρώην πρωθυπουργούς Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή! Λέγεται, πως έγιναν σε καλό κλίμα αυτές οι συναντήσεις! Ήταν όμως έτσι, από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε το “άδειασμα” του Πρωθυπουργού για το ταξίδι στις Βρυξέλλες, και ταυτόχρονα “στήνει μαγαζί με εκλεκτούς του” στη νέα Βουλή;

Ήταν όμως έτσι, από τη στιγμή που ο Κώστας Καραμανλής δυο 24ωρα πριν είχε φάει σε γνωστή ψαροταβέρνα της Ραφήνας με τον Δημήτρη Μελισσανίδη; Τι ακριβώς σηματοδοτούσε αυτή, η όχι τυχαία δημόσια συνάντηση;

Μου φαίνεται, πως τα γράμματα από τους δυο πρώην πρωθυπουργούς τα έλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Αλλά δυστυχώς γι΄ αυτόν, από μέσα έλειπαν τα μηνύματα!

Μήπως κάποιος γνωρίζει τι περιείχαν τα μηνύματα και που χάθηκαν;;

290-10 το σκορ στη Βουλή για τα εθνικά θέματα…

Προεκλογικά – καθαρά πολιτικά – ασκούσα σκληρή κριτική στον Κυριάκο Βελόπουλο, κυρίως λόγω των καταγγελιών δικών του στελεχών – υποψηφίων, για πολλά και διάφορα!

Ωστόσο, παρακολουθώντας την κοινοβουλευτική διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση της ΝΔ, στο Σαββατοκύριακο, μόνο το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου υπερθεμάτισε για τα εθνικά μας θέματα! Όπου ζήτησε την παραπομπή σε δίκη των υπευθύνων της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών! Αναδεικνύοντας το ρόλο στην περιοχή του ναρκέμπορα Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα! Καταγγέλλοντας την υποτονική ελληνική στάση στην προκλητικότητα της Τουρκίας!

Τελικά διαπίστωσα, πως στα εθνικά θέματα η νέα Βουλή των Ελλήνων είναι 290 με 10! Ο Θεός να βάλλει το χέρι του, ελαχιστοποιώντας τα δεινά που έρχονται για την Πατρίδα μας!!