Γκριεζμάν: Με πονάει η συμπεριφορά της Ατλέτικο - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Γκριεζμάν: Με πονάει η συμπεριφορά της Ατλέτικο

featured image

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία που εκτυλίσσεται από τη μέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα και έκανε λόγο για αθέτηση συμφωνιών από πλευράς Ατλέτικο, τονίζοντας πως τον έχει πληγώσει η συμπεριφορά της πρώην ομάδας του...

Ο Γάλλος επιθετικός, ξεκαθάρισε πως ακόμα και τη στιγμή που είχε δημοσιεύσει το βίντεο με το οποίο έκανε την ανακοίνωση προς τους οπαδούς της Ατλέτικο για την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα και ν" αποδεχθεί μια νέα πρόκληση, τίποτα δεν υπήρχε στον ορίζοντα.

Μάλιστα, μιλώντας στη MundoDeportivo, τόνισε ότι: «Λίγο καιρό μετά έγιναν οι πρώτες επαφές με τη Μπαρτσελόνα και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο για εμένα έπειτα από αυτό. Ήταν ακόμα μπερδεμένο το πράγμα όταν μίλησα στους οπαδούς και είπα ότι ήθελα πλέον να φύγω από την Ατλέτικο».

Όταν ρωτήθηκε για την ιστορία που έχει δημιουργηθεί με τα χρήματα που αξιώνει η πρώην ομάδα του, το αίτημα που έκανε για να μπλοκαριστεί η μεταγραφή και τη συμπεριφορά της προς το πρόσωπό του προτού αποχωρήσει, όταν και τον ανάγκαζε να πάει για προπόνηση, είχε να πει:

«Με πονάει όλο αυτό που έχει συμβεί, κυρίως γιατί ξέρω πόσα πρόσφερα σε αυτό τον σύλλογο. Έκανα τα πάντα, ό,τι μου είχε ζητήσει η ομάδα. Είχαμε μια συνάντηση λίγο καιρό νωρίτερα, συμφωνήσαμε κάποια πράγματα, ήμουν ξεκάθαρος απέναντι στη διοίκηση, ήταν κι εκείνοι ξεκάθαροι μαζί μου, αλλά μετά δεν τηρήθηκαν αυτά που είπαμε. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό...».

Πηγή: gazzetta.gr