Ουαλία - Κροατία: O Ράιν Γκιγκς «έδωσε» τον Ντάνιελ Τζέιμς που «λιποθύμησε» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ουαλία - Κροατία: O Ράιν Γκιγκς «έδωσε» τον Ντάνιελ Τζέιμς που «λιποθύμησε»

featured image

Ο Ντάνιελ Τζέιμς φάνηκε να έχει λιποθυμήσει έπειτα από εναέρια μονομαχία στην ισοπαλία (1-1) της Ουαλίας με την Κροατία, όμως, ο Ράιαν Γκιγκς έκανε λόγο για «μια μικρή υποκριτική συμπεριφορά» από τον ποδοσφαιριστή του που έβγαλε όλο το 90λεπτο!

Ο νεαρός εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φάνηκε να δέχεται χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από το πόδι του Ντομαγκόι Βίντα που συμμετείχε στη φάση.

Ο τρόπος με τον οποίο έπεσε στο έδαφος και η στάση του σώματός του, με τα μάτια του κλειστά, προκάλεσαν έντονη ανησυχία σε όλους. Το ιατρικό επιτελείο της Ουαλίας έτρεξε πάνω του κι αφού έλεγξαν την κατάστασή του και του επέτρεψαν να συνεχίσει, με τον παίκτη να ολοκληρώνει κανονικά το ματς.

Φυσικά τέθηκε ζήτημα αντιμετώπισης των τραυματισμών στο κεφάλι και των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν αν πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό που δεν έγινε αντιληπτό εκείνη τη στιγμή από τον γιατροί της ομάδας.

Ο Τζέιμς από την πλευρά του, ανέφερε πως «δέχθηκα το χτύπημα στο κεφάλι αλλά ευτυχώς δεν λιποθύμησα», ενώ, ο Ράιαν Γκιγκς έκανε λόγο για μια «μικρή υποκριτική συμπεριφορά όταν βρισκόταν στο έδαφος...».

Looks awful watching it again! Daniel James was knocked out big time. pic.twitter.com/ZS6cHsedWN

— Adam Humphreys (@AdamAce1066) 13 Οκτωβρίου 2019

Πηγή: gazzetta.gr