Χαρίτσης: Χαοτική η κατάσταση που δημιουργεί η ανικανότητα της κυβέρνησης στο προσφυγικό - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Χαρίτσης: Χαοτική η κατάσταση που δημιουργεί η ανικανότητα της κυβέρνησης στο προσφυγικό

featured image

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή το προσφυγικό ασκεί ο Αλέξης Χαρίτσης κατηγορώντας την πως ευθύνεται για τη «χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω της ανικανότητάς της».

«Εάν η χαοτική κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ανικανότητα της κυβέρνησης της ΝΔ δεν ήταν τόσο σοβαρή, θα ήταν για γέλια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Χαρίτσης και σχολιάζει πως «ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει με καθυστέρηση έξι μηνών το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει και προχωρά στην επανασύσταση του υπουργείου που ο ίδιος κατήργησε».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι σε αυτό τοποθετεί ως επικεφαλής του τον κ. Μηταράκη, «προκειμένου να σταματήσει το άλλο μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί με τις εσωτερικές κόντρες στην ηγεσία του υπουργείου Εργασίας». «Ελπίζουμε τουλάχιστον να πείσει για την κίνησή του αυτή και τον υπουργό του κ. Χρυσοχοΐδη που μόλις προ δύο μηνών δήλωνε ότι δεν χρειάζεται αυτόνομο υπουργείο Μετανάστευσης», προσθέτει.


Ο κ. Χαρίτσης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σχολιάζει ότι ο πρωθυπουργός προχωρά σε αυτή την κίνηση «αφού προεκλογικά έσπειρε μισαλλοδοξία και ψέματα με τα οποία σήμερα ο ίδιος και τα στελέχη του είναι αντιμέτωποι σε όλη τη χώρα». Ειδικότερα, αναφέρει ότι προχωρά στην «επανασύσταση» του υπουργείου «αφού κατήργησε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής αμέσως μόλις ανέλαβε τη διακυβέρνηση, αφού άλλαξε πέντε αρμόδιους υπουργούς για το μεταναστευτικό, μέσα σε μόλις έξι μήνες διακυβέρνησης, αφού ανακοίνωσε τρία διαφορετικά σχέδια αποσυμφόρησης των νησιών χωρίς να λειτουργήσει κανένα, αφού εξήγγειλε κλείσιμο της Μόριας για να φθάσει σήμερα να έχει σχεδόν 30.000 ανθρώπους, ενώ στα τέλη του Ιουνίου ήταν λίγοι παραπάνω από 5.500».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ