Ιταλός οπαδός αποκλείστηκε από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης για πέντε χρόνια - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ιταλός οπαδός αποκλείστηκε από όλα τα γήπεδα της Ευρώπης για πέντε χρόνια

featured image

Στην αναμέτρηση μεταξύ της Ελλάς Βερόνα και της Μπρέσια για τη Serie A, η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους, οι οπαδοί των γηπεδούχων εξαπέλυσαν ρατσιστική επίθεση εναντίον του Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός της Μπρέσια αντέδρασε, πετώντας επιδεικτικά την μπάλα προς την εξέδρα, ενώ μετά από αυτό το περιστατικό προκλήθηκε και πολιτικός «σεισμός», καθώς παρά τη γενικότερη κατακραυγή, δεν είναι λίγοι εκείνοι που… με τον τρόπο τους επικροτούν τέτοιες ενέργειες στη γειτονική χώρα.


Πάντως, η Βερόνα έκανε γνωστό πως τιμωρεί με αποκλεισμό από το γήπεδο έως τον Ιούνιο 2030 τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών της, Λούκας Καστελίνι, ενώ η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία «έκλεισε» τη θύρα των τιφόζι για μία αγωνιστική και επέβαλε στην ομάδα πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Η «καμπάνα» για τον 38χρονο οπαδό έγινε ακόμη πιο μεγάλη, καθώς δεν θα ξαναδεί γήπεδο σε κανένα σημείο της Ευρώπης έως το 2025. Συγκεκριμένα, τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου από τα γήπεδα όλης της γηραιάς ηπείρου για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ