Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε την οργή του ΣΥΡΙΖΑ

featured image

Οργή προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ ένα σχόλιο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με αφορμή δημοσίευμα για τον Λουκά Παπαδήμο και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού;

Έχει χιούμορ η ζωή.

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Γέρνει η πλάστιγγα στον Λουκά Παπαδήμο», γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην ανάρτησή του στο Twitter.

Με μια οργισμένη ανακοίνωση απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη.


Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κάνει ένα παρόμοιο σχόλιο. Όταν εργαζόταν ως δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ είχε κάνει και πάλι μία σύνδεση μεταξύ των ατόμων που έκαναν την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές είχαν οδηγήσει στην απόλυσή του και ο τηλεοπτικός σταθμός είχε ζητήσει συγγνώμη για τους υπαινιγμούς του κ, Μπογδάνου.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ