«Έκλαψα όσο ποτέ άλλοτε»: Η δημόσια εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

«Έκλαψα όσο ποτέ άλλοτε»: Η δημόσια εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά

featured image

Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά: Ο γνωστός παρουσιαστής ήταν αποκαλυπτικός στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η οποία προβάλλεται από την τηλεόραση του «ΣΚΑΪ». Ο Έλληνας παρουσιαστής αναφέρθηκε στο δικό του χωρισμό, με τη Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκε ο χωρισμός του Δημήτρη Κοργιαλά, με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Αναλυτικότερα, όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για τις πρώτες ώρες και μέρες του χωρισμού του:

Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά: «Στο 95% των διαζυγίων αποχωρεί, ο πατέρας»

«Στα διαζύγια που υπάρχουν παιδιά κι επειδή στο 95% αυτός που αποχωρεί είναι ο πατέρας, είναι πάρα πολύ σκληρές οι πρώτες ώρες και οι πρώτες μέρες που φεύγεις από το σπίτι σου και κοιμάσαι χωρίς τα παιδιά σου. Εγώ έχω κλάψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Τι πρώτες μέρες εκείνες έχω κλάψει όσο ποτέ άλλοτε».


Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά: «Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου»

«Αισθάνεσαι ότι δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα με τους ανθρώπους που αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου. Δεν αναπνέεις τον ίδιο αέρα, δεν αναπνέεις την ανάσα. Αυτό είναι πολύ άσχημο τις πρώτες μέρες».

Γιώργος Λιάγκας για τη Φαίη Σκορδά: Όσα ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής για την πρώην γυναίκα του

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ