Ο Τζεφ Μπέζος έδωσε ποσό - ρεκόρ 157 εκατ ευρώ για ακίνητο στο Μπέβερλι Χιλς - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Τζεφ Μπέζος έδωσε ποσό - ρεκόρ 157 εκατ ευρώ για ακίνητο στο Μπέβερλι Χιλς

featured image

Το Warner Estate, ιδιοκτησίας του μεγιστάνα των μίντια Ντέιβιντ Γκέφεν, αγόρασε ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Amazon Τζεφ Μπέζος έναντι 165 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 157 εκατ ευρώ), τιμή ρεκόρ για ακίνητο της περιοχής, όπως έγραψε η Wall Street Journal.

Ο Μπέζος αγόρασε το Warner Estate από τον μεγιστάνα των μίντια Ντέιβιντ Γκέφεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η εφημερίδα γράφει ότι η τιμή αγοράς του ακινήτου ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειώσει ο Λάχλαν Μέρντοκ, ο οποίος είχε αγοράσει έναντι περίπου 150 εκατομμυρίων δολαρίων μια έκταση στο Μπελ Ερ, που είχε χρησιμοποιηθεί στην τηλεοπτική επιτυχία του «60 «The Beverly Hillbillies».


Το Warner Estate εκτείνεται σε 36.000 τμ και βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς. Περιλαμβάνει ένα οίκημα γεωργιανής αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα που διαθέτει ξενώνες, ένα γήπεδο του τένις και ένα γήπεδο του γκολφ. Κτίστηκε την περίοδο του «30 από τον εκλιπόντα Τζακ Γουόρνερ, τον πρώην πρόεδρο της Warner Brothers, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο την εφημερίδα.

Ο Μπέζος, η περιουσία του οποίου εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 110 δισ. δολάρια, θεωρείται ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η Amazon.com αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Amazon.

Είναι επίσης ιδιοκτήτης της εφημερίδας The Washington Post.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ