Όταν ήταν μωρό η μαμά του τον παράτησε σ'ένα κουτί, 17 χρόνια μετά συγκινεί τους πάντες με την υπέροχη φωνή του - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Όταν ήταν μωρό η μαμά του τον παράτησε σ'ένα κουτί, 17 χρόνια μετά συγκινεί τους πάντες με την υπέροχη φωνή του

featured image

Παραμορφωμένο μωρό – Αληθινή ιστορία: Πρόκειται για τον Εμμάνουελ Κέλι. Ήταν ένα παιδί που γεννήθηκε με υποανάπτυκτα άκρα. Το ίδιο συνέβη και με τον αδερφό του. Ο λόγος ήταν ο πόλεμος. Ωστόσο, αυτό ήταν το πρώτο κακό που τους συνέβη στη ζωή, καθώς το δεύτερο είχε να κάνει με τη μητέρα τους.

Εκείνη, τους παράτησε σε ένα κουτί παπουτσιών, διότι θεώρησε πως ήταν προβληματικά μωρά. Από εκεί και πέρα, την υιοθεσία τους ανέλαβε, η διευθύντρια της Οργάνωσης Children First Foundation, Μόιρα Κέλι. Μάλιστα, αργότερα φρόντισε τα δύο παιδιά να χειρουργηθούν για να βελτιωθεί, η κατάστασή τους.


Μπορεί η μητέρα του να τον εγκατέλειψε, όμως, το παραμορφωμένο μωρό, κατάφερε έπειτα από δεκαεπτά χρόνια να συγκινήσει τον κόσμο. Αυτό έγινε με την καταπληκτική φωνή του στο διαγωνισμό του X-Factor. Ο ίδιος διηγήθηκε μάλιστα την ιστορία του στους κριτές του διαγωνισμού. Αυτό, έγινε όταν κάποιος τον ρώτησε να μάθει την ηλικία του.

Φυσικά, ο Εμμάνουελ Κέλι ανέφερε πως δεν γνώριζε επακριβώς, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την ιστορία του. Το τραγούδι που ερμήνευσε το παραμορφωμένο μωρό, που έγινε άνδρας ήταν το «Imagine». Πρόκειται για ένα μοναδικό τραγούδι του Τζον Λένον. Ένα μοναδικό τραγούδι, το οποίο τραγούδησε ένα μοναδικό άτομο, όπως ο Εμμάνουελ Κέλι. Τέλος, ο ίδιος επιθυμεί να τον θαυμάζουν για το ταλέντο του, δηλαδή το τραγούδι.

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ