Φωτεινή Ψυχίδου για τον χωρισμό με Κοργιαλά: Να φωνάξουμε τη Ρίζω από το Διαφάνι να μας ξεματιάσει - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Φωτεινή Ψυχίδου για τον χωρισμό με Κοργιαλά: Να φωνάξουμε τη Ρίζω από το Διαφάνι να μας ξεματιάσει

featured image

Για τη συνέντευξη που έδωσε στην Ελεωνόρα Μελέτη ο πρώην σύζυγός της Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε η Φωτεινή Ψυχίδου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Την είδα την εκπομπή που μίλησε ο Δημήτρης, δεν πρόλαβα να δώσω και πολύ βάση γιατί τσακωνόμουν παράλληλα. Δεν είναι ωραίο, δεν νιώθω και πολύ άνετα να βγαίνει όλο αυτό προς τα έξω. Ένιωσα άβολα με όλο αυτό. Εξωτερικοί παράγοντες; Τότε να φωνάξουμε την κυρά Ρίζω από το Διαφάνι να μας ξεματιάσει» είπε.

Όπως είπε πάντα σε έναν χωρισμό φταίνε οι εσωτερικοί παράγοντες και όχι οι εξωτερικοί, όπως είχε πει ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Σε έναν χωρισμό δεν υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες, οι παράγοντες είναι πάντα εσωτερικοί και ευθυνόμαστε εμείς. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο Δημήτρης. Είπε ο Δημήτρης ότι δεν υπήρχαν καβγάδες; Εντάξει, ο καθένας όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα.


Σε έναν χωρισμό υπάρχουν πάντα εσωτερικοί παράγοντες. Ο Δημήτρης είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς και είχε δίκιο ότι ο Θανάσης είναι ο κόσμος του όλος. Μόνο που εγώ έχω δύο κόσμους στη ζωή μου και θέλω αυτοί οι δύο κόσμοι να ισορροπούν και να υπάρχουν σε ένα περιβάλλον, στο οποίο θα υπάρχει ηρεμία και γαλήνη» είπε.

Η Φωτεινή Ψυχίδου διευκρίνισε ότι ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος. «Δεν ήταν εύκολος ο χωρισμός μας. Φυσικά και μιλάμε, το θέμα είναι να μην τσακωνόμαστε, να μην υπάρχει ένταση και να είναι όλα ωραία».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ