Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει να χάσει και τον Γκουαρδιόλα μετά την «καμπάνα» της UEFA - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει να χάσει και τον Γκουαρδιόλα μετά την «καμπάνα» της UEFA

«Παγωμάρα» προκλήθηκε στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι η τιμωρία αποκλεισμού δύο σεζόν από διοργανώσεις της UEFA και το πρόστιμο 30.000.000 ευρώ για παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play.

Αυτή η απόφαση θα επηρεάσει με πολλούς τρόπους τους «πολίτες», οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου, για προσκόμιση «φουσκωμένων» οικονομικών στοιχείων αναφορικά με τα έσοδά τους κατά τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε.

Μια από τις… παρενέργειες μπορεί να αφορά το πόστο του προπονητή, καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα με τον σύλλογο, η οποία του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος, σε περίπτωση που η ομάδα δεν συμμετάσχει στο Champions League.


Συγκεκριμένα, στη συμφωνία του Καταλανού τεχνικού με τη την πρωταθλήτρια Αγγλίας υπάρχει ρήτρα που επιτρέπει σε κάθε πλευρά να λύσει μονομερώς τη συνεργασία τους, χωρίς να δοθεί αποζημίωση, σε περίπτωση που η ομάδα δεν παίζει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μάλιστα, ήδη το όνομα του Γκουαρδιόλα φέρεται να κυκλοφορεί έντονα στο Τορίνο, με τον διοικητικό ηγέτη της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, να τον περιμένει… με ανοιχτές αγκάλες, ώστε να αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, που αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται πως θα μακροημερεύσει στους «μπιανκονέρι».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ