Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Κλείνουν εισιτήριο για τον τελικό Προμηθέας, Περιστέρι, ΑΕΚ και Διαγόρας Δρυοπιδέων - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ: Κλείνουν εισιτήριο για τον τελικό Προμηθέας, Περιστέρι, ΑΕΚ και Διαγόρας Δρυοπιδέων

featured image

Διεξάγονται σήμερα (12/2) οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (16/2) στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Όλα τα μπασκετικά βλέμματα θα είναι σήμερα στραμμένα σε Πάτρα και Αιγάλεω όπου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του φετινού Κυπέλλου.

Τον… χορό της ημιτελικής φάσης θα ανοίξει η αναμέτρηση του Προμηθέας Πάτρας με το Περιστέρι winmasters (12/2, 17:00, ΕΡΤ Sports) και θα ακολουθήσει ο αγώνας του Διαγόρα Δρυοπιδέων με την ΑΕΚ (12/2, 20:00, ΕΡΤ Sports) στο Αιγάλεω.


Όσον αφορά την αναμέτρηση στο κλειστό «Δ. Τόφαλος», ο Μάκης Γιατράς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, ενώ στον αντίποδα, ο Νίκος Παπανικολόπουλος υπολογίζει κανονικά στον ΝτιΆντρε Κέιν που θα κάνει ντεμπούτο με τα «κυανοκίτρινα», όχι όμως και στον τραυματία Βασίλη Ξανθόπουλο.

Στον άλλον ημιτελικό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι η ΑΕΚ ωστόσο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Λάνγκφορντ και Γκίκα.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ