Σούπερ μάρκετ πέταξε φαγώσιμα αξίας 35.000 ευρώ επειδή μια γυναίκα έβηξε και ακούμπησε σε όλα τα ράφια - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Σούπερ μάρκετ πέταξε φαγώσιμα αξίας 35.000 ευρώ επειδή μια γυναίκα έβηξε και ακούμπησε σε όλα τα ράφια

featured image

Μια ανόητη φάρσα που σκάρωσε με τους φίλους της, μια γυναίκα έκανε πολλούς πελάτες να χάσουν το χρώμα τους που την έβλεπαν αλλά και το σούπερ μάρκετ να αναγκαστεί να αποσύρει από τα ράφια και να πετάξει προιόντα αξίας 35.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στην Πενσιλβάνια μια γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ, πήγε πάνω από τα φαγώσιμα και τα ψυγεία των κρεάτων και άρχισε να βηχει επιδεικρικά επάνω τους αλλά και να πιάνει τα προιόντα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Ο εφιάλτης του κορωνοϊού αμέσως πήρε σάρκα και οστά για τον κόσμο που ήταν στους διαδρόμους και ψώνιζε. Όλοι έτρεχαν να φύγουν δίπλα από τη γυναίκα που έβηχε και ακουμπούσε τα προιόντα. Από την πλευρά του η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ αναγκάστηκε να πετάξει όλα τα προιόντα σε μια εποχή που ο κάθε άνθρωπος ψωνίζει για το σπίτι του. Μετά έφερε ειδικό συνεργείο καθαρισμού και απολύμανε τα ράφια. Από τις κάμερες ασφαλείας το πρόσωπο της γυναίκας ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για μια γυναίκα γνωστή στις αρχές η οποία και κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε κόσμο.

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ