Εγκρίθηκε η εξαγορά της Περσεύς από την Andromeda - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Εγκρίθηκε η εξαγορά της Περσεύς από την Andromeda

featured image

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση επιχειρήσεων που αφορά στη μετάβαση από κοινό σε αποκλειστικό έλεγχο από την επιχείρηση ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA επί της επιχείρησης ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε τμήμα, την 27/3/2020, ενέκρινε ομόφωνα, με την υπ» αριθ. 706/2020 απόφασή της, κατ» άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 16/1/2020 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στη μετάβαση από κοινό σε αποκλειστικό έλεγχο από την επιχείρηση ANDROMEDA SEAFOOD SOCIEDAD LIMITADA επί της επιχείρησης ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.


Με την ως άνω απόφασή της, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά τις αγορές παραγωγής και εμπορίας νωπών ψαριών μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας, ιχθυδίων (γόνου), καθώς και ιχθυοτροφών, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, όπως ισχύει, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ