Κορονοϊός: Ιατρείο λοιμώξεων σε ειδικό χώρο του ΕΔΟΕΑΠ - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Ιατρείο λοιμώξεων σε ειδικό χώρο του ΕΔΟΕΑΠ

featured image

Ιατρείο αποκλειστικά για τις λοιμώξεις θέτει σε λειτουργία ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) στην Αθήνα, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού.

Όπως ενημερώνει ο οργανισμός το ιατρείο λοιμώξεων θα λειτουργεί «σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να μην υπάρχει συγχρωτισμός με ασθενείς άλλων παθήσεων, οι νοσούντες από λοίμωξη μπορούν να προσέρχονται στον πρώτο όροφο του κτηρίου της οδού Σισίνη 18. Εκεί θα εξετάζονται από τον αρμόδιο ιατρό και θα τους δίδονται σχετικές οδηγίες.


Ο Οργανισμός βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τις επιταγές του ΕΟΔΥ και για αυτό έχει υιοθετήσει ήδη μέτρα (λειτουργία μόνον μιας εισόδου, προέλεγχος εισερχομένων, εξέταση ασθενών από όλες τις ιατρικές ειδικότητες μόνον με ραντεβού). Παράλληλα ενημερώνει τους ασφαλισμένους με κάθε μέσο για όλες τις εξελίξεις που τους αφορούν, μέσω του δικτυακού τόπου www.edoeap.gr και αποστολής ανακοινώσεων και μηνυμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι σφαλισμένοι με βήχα ή και πυρετό και παράλληλα προερχόμενοι οι ίδιοι (ή κάποιος από το περιβάλλον τους) από ταξίδι σε πληγείσες περιοχές ή που ήρθαν σε επαφή με νοσούντα από κορονοϊό, δεν πρέπει να προσέρχονται σε ιατρεία ή  νοσοκομείο. Πρέπει να επικοινωνούν αμέσως με τον ΕΔΟΕΑΠ (2107250050 – Αθήνα και 2310278271 και πληκτρολογώντας 2 – Θεσσαλονίκη) ή τον ΕΟΔΥ (2105212054), ώστε να λάβουν οδηγίες.

Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, να είναι σε απόλυτη συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ σε ό,τι τους ζητηθεί, διευκολύνοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ