Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο με τα δημοσιεύματα για τον κορονοϊό, απειλεί με μηνύσεις - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Έξαλλη η Μέγκι Ντρίο με τα δημοσιεύματα για τον κορονοϊό, απειλεί με μηνύσεις

featured image

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Μέγκι Ντρίο με δημοσιεύματα τα οποία έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, χθες Πέμπτη και αφήνουν να εννοηθεί, μέσω τον τίτλων τους, πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Το μοντέλο, την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στο Παρίσι λόγω της εβδομάδας Μόδας ενώ κατά την επιστροφή της έμεινε προληπτικά εκτός της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open όπου συμμετέχει.

Η Μέγκι Ντρίο, η οποία είναι καλά στην υγεία της προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δεν έκρυψε την ενόχληση της για τα όσα γράφτηκαν.

«Κάνω έκτακτο story για να εξηγήσω σε όσους διαβάζουν τα άρθρα να τα διαβάζουν σωστά και κυρίως να ανοίξουν τα άρθρα, να μην μείνουν στους τίτλους γιατί μερικές φορές τα ΜΜΕ βάζουν λάθος τίτλους απλά για να μπαίνετε να τα διαβάζετε. Το ότι εγώ πχ είμαι σε καραντίνα επειδή έχω κορονοϊό δεν ισχύει. Είμαι στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά, υγιέστατη, απλώς κάνω μια διαδικασία επειδή ταξίδεψα στο εξωτερικό» ανέφερε αρχικά σε Instastory.


Στη συνέχεια έγραψε πως:«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματά σας. Είμαι καλά στην υγεία μου, έχοντας προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και ελέγχους. Όσον αφορά τα ψευδή δημοσιεύματα, είναι απαράδεκτο να γίνεται παιχνίδι εντυπώσεων και clickbait, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Την επόμενη φορά δε θα υπάρχει προειδοποίηση, απλά θα αποσταλούν μηνύσεις για συκοφαντία».

Σημειώνεται πως όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό και ειδικά σε χώρες στις οποίες βρίσκεται σε έξαρση ο κορονοϊός, κατά την επιστροφή της περνάνε προληπτικά τη διαδικασία της 14ήμερης καραντίνας ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν έχουν νοσήσει ή ότι δεν μεταφέρουν τον ιό.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ