Ολυμπιακός: Χάνει το μεγάλο του «όπλο» στον αγώνα με τη Γουλβς λόγω κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ολυμπιακός: Χάνει το μεγάλο του «όπλο» στον αγώνα με τη Γουλβς λόγω κορονοϊού

featured image

Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα, κάτι που αναγκάζει τις Αρχές να επεκτείνουν τα μέτρα αντιμετώπισής του. Στο πλαίσιο αυτό, χωρίς την παρουσία κόσμου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς το βράδυ της επόμενης Πέμπτης στο στάδιο Καραϊσκάκη, για τη φάση των «16» του Europa League. Επίσης, όλες οι εγχώριες διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν δίχως φιλάθλους για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι οι Πειραιώτες θα χάσουν το μεγάλο τους «όπλο», στον κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον αγγλικό σύλλογο, που είναι ο κόσμος του. Σήμερα (09/03) αναμένεται η επικύρωση από πλευράς UEFA της απόφασης για κεκλεισμένων των θυρών. Επειδή πρόκειται για λόγους δημόσιας υγείας, η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν αναμένεται να πει «όχι».


Άλλωστε, ήδη έχει αποφασιστεί για τον ίδιο λόγο να γίνουν άλλα δύο ευρωπαϊκά ματς αυτήν την εβδομάδα κεκλεισμένων των θυρών. Το αυριανό Βαλένθια – Αταλάντα για τους «16» του Champions League (και το πρώτο ματς είχε γίνει χωρίς κόσμο) και το ματς της Πέμπτης ανάμεσα σε Ίντερ και Χετάφε, επίσης για τους «16» του Europa League (όπως το ματς του Ολυμπιακού). Επίσης, χωρίς την παρουσία φιλάθλων έχει ανακοινωθεί πως θα γίνει και το Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ στις 19 Μαρτίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πλέον ότι δύσκολα θα έχουν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους. Κάτι που απογοήτευσε τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του όταν το πληροφορήθηκαν, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που είχε ήδη «εξαφανίσει» τα εισιτήρια που του αναλογούσαν -κάτι ανάλογο ισχύει και για τους 1.000 υποστηρικτές της Γουλβς.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ