Η απίστευτη αντίδραση μαθητή όταν τον αγκάλιασε η Μέγκαν Μαρκλ - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η απίστευτη αντίδραση μαθητή όταν τον αγκάλιασε η Μέγκαν Μαρκλ

featured image

Το σχολείο Ρόμπερτ Κλακ Άπερ στο Νταγκενχάμ, επισκέφτηκε η Μέγκαν Μαρκλ προκειμένου να μιλήσει για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στην τελευταία της σόλο επίσημη υποχρέωση ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Οι μαθητές γνώριζαν πως ένας υψηλός προσκεκλημένος θα μιλούσε στο σχολείο τους, όμως δεν μπορούσαν να φανταστούν πως αυτό το πρόσωπο θα ήταν η Μέγκαν Μαρκλ.

Μεταξύ των μαθητών που υποδέχτηκαν την δούκισσα του Σάσεξ, ήταν ο 16χρονος Άκερ, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του όταν την είδε μπροστά του, ενώ λίγο αργότερα, «έκλεψε» τις εντυπώσεις όταν έσκυψε για να της δώσει ένα φιλί.

Πετώντας από την χαρά του κι έχοντας σχεδόν χάσει τα λόγια του από το σοκ της συνάντησης, ο Άκερ σχολίασε από μικροφώνου πως πράγματι είναι πολύ όμορφη. Με την Μαρκλ να χαμογελά και να τον σκουντά. Μάλιστα, την ώρα που την είχε σφιχταγκαλιάσει, κοιτώντας τους συμμαθητές του έκανε νόημα με τα μάτια του, γουρλώνοντάς τα και… γυρνώντας τα, εκδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο τη απίστευτη χαρά του!


Η επιστολή στον Χάρι

Ο 16χρονος μαθητής μίλησε στη Sun, για την εμπειρία του αυτή, τονίζοντας πως για εκείνον ήταν «η καλύτερη ημέρα της ζωής μου μέχρι στιγμής», λέγοντας ότι η Μαρκλ βρήκε την προσέγγισή του «αστεία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ένιωσε υποχρεωμένος να ζητήσει συγγνώμη από τον πρίγκιπα Χάρι, με μια χειρόγραφη επιστολή.

Στην επιστολή του έγραφε: «Αγαπητοί Χάρι και Μέγκαν. Χάρι, ελπίζω να μην σε πείραξε που σου γράφω αυτή την επιστολή. Ελπίζω να μην σε πείραξε που αγκάλιασα την γυναίκα σου. Ήμουν απλά τόσο σοκαρισμένος και τρελαμένος που την είδα να φτάνει στο σχολείο μου. Ήταν μεγάλη χαρά για μένα να ακούσω την ομιλία της και να μιλήσω μπροστά της. Αποτελεί πραγματικά παράδειγμα έμπνευσης».

Δείτε την αντίδραση του Άκερ στο παρακάτω βίντεο στο 03.46 λεπτό:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ