Ιταλία: Πολύ πιθανή η διακοπή λόγω κορονοϊού ενός εκ των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ιταλία: Πολύ πιθανή η διακοπή λόγω κορονοϊού ενός εκ των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου

featured image

Την Τρίτη θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οι αριθμοί είναι μεγάλοι και ανεβαίνουν συνεχώς: 233 νεκροί και σχεδόν 6.000 τα κρούσματα κορονοϊού. Η Ιταλία, επομένως, είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, μετά και την απόφαση να μπει σε καραντίνα η Λομβαρδία και άλλες 14 περιφέρειες/πόλεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, διεξάγονται αγώνες για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα αλλά κεκλεισμένων των θυρών, με την κυβέρνηση να πιέζει για τη διακοπή του πρωταθλήματος! Αυτή είναι η επιθυμία των κυβερνώντων όπως εκφράστηκε από τον υπουργό των Σπορ, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, ενώ υπέρ της διακοπής τάχθηκε και η ένωση ποδοσφαιριστών, μέσω του προέδρου Νταμιάνο Τομάζι.


Έτσι, αποφασίστηκε την Τρίτη να γίνει μια μεγάλη σύσκεψη υπουργού-ομοσπονδίας-Λίγκας-ένωσης παικτών προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ της διακοπής της Serie A μέχρι νεοτέρας.

Θα πρόκειται, ασφαλώς, για μια ιστορική απόφαση, αφού πρέπει να ταξιδέψουμε πολύ πίσω στο χρόνο για να βρούμε την προηγούμενη φορά που διακόπηκε ένα πρωτάθλημα και μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου για λόγους υγείας ή ανωτέρα βίας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ