Δημήτρης Πουλικάκος: Η άγνωστη μακρινή σχέση με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή

By admin - Μαρτίου 08, 2020

featured image

Είναι ένας από τους πρώτους τραγουδιστές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, ενώ έγινε ευρέως γνωστός και ως ηθοποιός με σημαντικές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πουλικάκο, τον αντισυμβατικό ροκά ηθοποιό, ο οποίος – ίσως να μην τον γνωρίζουν και πολλοί – προέρχεται από μία έυπορη οικογένεια, ενώ έχει συγγενική σχέση με τον Παναγιώτη Κανελλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας. Και στον Έλληνα πολιτικό οφείλεται και η «συγγένεια» του Πουλικάκου με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αδελφή του πατέρα του ηθοποιού και τραγουδιστή (η θεία του δηλαδή) ήταν σύζυγος του Παναγιώτη Κανελλόπουλου, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός της χώρας. Η Αμαλία- Μεγαπάνου, η οποία υπήρξε σύζυγός του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν ανιψιά του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Έτσι, μέσω αυτής της σχέσης προέκυψε και η «συγγένεια» του Δημήτρη Πουλικάκου με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, «δεν είχε πολλά- πολλά» με τους συγγενείς. Ωστόσο, θυμάται τον εαυτό του, να κάνει Ανάσταση και με τους δύο πρωθυπουργούς της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια