Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών για έναν μήνα όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ιταλία - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Κεκλεισμένων των θυρών για έναν μήνα όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στην Ιταλία

featured image

Ακύρωση των τελετών για τη Γιορτή της Γυναίκας, οι οποίες επρόκειτο να οργανωθούν στο προεδρικό μέγαρο Κυρηνάλιο, αποφάσισε ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε έκανε γνωστό ότι προσωρινά διακόπτεται και η λειτουργία θεάτρων και κινηματογράφων, ενώ για έναν μήνα όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα παιχτούν κεκλεισμένων των θυρών.


Η κυβερνητική συμμαχία Πέντε Αστέρων και κεντροαριστεράς ζήτησε από τη δημόσια διοίκηση της χώρας να ευνοήσει τις μορφές «τηλε-εργασίας» ώστε να μπορούν οι δημόσιοι υπάλληλοι να εργάζονται κανονικά, αλλά από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους. Κάτι που, μέχρι τώρα στην Ιταλία είναι σε θέση να κάνουν μόνον 500.000 εργαζόμενοι.

Πριν λίγο το Ιταλικό Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας έκανε γνωστό ότι η διακοπή λειτουργίας πανεπιστημίων και σχολείων, η οποία προς το παρόν έχει αποφασιστεί ότι θα ισχύσει μέχρι τις 15 Μαρτίου, αν κριθεί αναγκαίο μπορεί και να παραταθεί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ