«Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια για τον προσανατολισμό μας» δηλώνει η σύζυγος της Ντέμυς από το MasterChef 4 - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

«Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια για τον προσανατολισμό μας» δηλώνει η σύζυγος της Ντέμυς από το MasterChef 4

featured image

Η Ντέμυ Γεωργίου έκανε την εμφάνιση της στις οντισιόν του MasterChef 4 συνοδευόμενη από τη σύζυγο της, Άλκηστις.

Η υποψήφια μαγείρισσα, στις δηλώσεις της κατά τη διάρκεια των οντισιόν επέλεξε να ετοιμάσει μια γαλλική κρεμμυδόσουπα σε vegan εκδοχή. Μέσα από το MasterChef, η Ντέμυ θέλησε να προβάλει τόσο τη φιλοσοφία του βιγκανισμού όσο και τη φιλοσοφία του «διαφορετικού» όπως είχσε δηλώσει.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και η Ντέμυ κατάφερε με τις παρασκευές της να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στο σπίτι.

Η σύζυγος της Ντέμυς, Άλκηστις Αλεξανδράτου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και εξομολογήθηκε πως λαμβάνει πολλά μηνύματα, κάποια θετικά αλλά και πολλά γεμάτα μίσος.


«Μου λείπει πάρα πολύ» πρόσθεσε, ανέφερε και πρόσθεσε: «τη βλέπω να προχωράει και χαίρομαι πολύ γι» αυτό. Μιλάμε ελάχιστα στο τηλέφωνο αλλά δεν ξέρω καθόλου την πορεία της. Δεν γνωρίζω τι κάνει αλλά την καμαρώνω. Η Ντέμη είναι υπέροχη σαν χαρακτήρας και αντέχει πολύ στην πίεση. Τώρα, βλέποντας το παιχνίδι καθημερινά, καταλαβαίνω ότι παρεξηγούνται κάποια πράγματα που λέει. Εντάξει, γενικά είναι ένας άγγελος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Ηλιάνα με πήρε τηλέφωνο, χθες το βράδυ που βγήκε και μου είπε ότι λατρεύει τη Ντέμυ και μέσα στο παιχνίδι ήταν οι καλύτερες φίλες παρ’ όλο αυτό που φαίνεται στις κάμερες».

Τέλος αναφερόμενη στη σχέση της με τη διαγωνιζόμενη στο MasterChef 4, είπε: «Δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό» και αποκάλυψε: «Λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα, κάποια είναι πολύ θετικά και υποστηρικτικά, κάποια είναι με πάρα πολύ μίσος για τον προσανατολισμό μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια μέχρι και για το μαγαζί μας επειδή ακριβώς κάναμε αυτό το coming out».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ