Πριβέ παραλία, 30μετρη πισίνα, 12 κρεβατοκάμαρες: Αuτή είναι βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αξίας 10.000.000€ - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Πριβέ παραλία, 30μετρη πισίνα, 12 κρεβατοκάμαρες: Αuτή είναι βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αξίας 10.000.000€

featured image

Η βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι, αξίας 10 εκατ. ευρώ, πέρασε στα χέρια Βούλγαρου καναλάρχη και πρώην κομμουνιστή Σπας Ρούσεφ.

Ο Βούλγαρος μεγιστάνας δραστηριοποιείται, εκτός από τον χώρο των μίντια της γειτονικής χώρας, σε ξενοδοχεία κινητή τηλεφωνία, αλλά και σε Real Estate.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο και με όλες τις τις ανέσεις η υπερπολυτελής βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου άλλαξε χέρια, για 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Βούλγαρος επιχειρηματίας εδώ και μήνες αναζητούσε μία εξοχική υπερπολυτελή κατοικία στην Ελλάδα, η οποία να βρίσκεται σε μία κοντινή απόσταση από την Αθήνα, προκειμένου να μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μεταφερθεί στη χώρα του αεροπορικώς.

Από την πλευρά του, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος είχε την πρόθεση, εδώ και χρόνια, να πουλήσει την υπερπολυτελή του βίλα και να μείνει μόνιμα στην Αθήνα και φαίνεται πως η στιγμή αυτή έφτασε.

Η υπερπολυτελής βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η έπαυλη αποτελεί όνειρο για όποιον διαθέτει πολλά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό, αφού διαθέτει ιδιωτική παραλία, 30μετρη πισίνα και 12 κρεβατοκάμαρες, πληθώρα παροχών και πολλά ακόμη δωμάτια.

Πρόθεση του Βούλγαρου καναλάρχη είναι να προχωρήσει άμεσα σε μία ανακαίνιση στον χώρο, για να μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότεροι άνθρωποι, αλλά και να τοποθετηθούν τελευταίας τεχνολογίας συστήματα παρακολούθησης και φύλαξης.

Ο Σπας Ρούσεφ διατηρεί φιλικές σχέσεις με τα παιδιά της τέως Βασιλικής οικογένειας και κάπως έτσι προέκυψε και η συμφωνία για την πώληση της έπαυλης.

Ο ίδιος στη χώρα του έχει μεγάλη κομμουνιστική δράση, τις προηγούμενες δεκαετίες και επιμένει πως, παρά την τεράστια περιουσία του, παραμένει ένας γνήσιος κομμουνιστής.

Η είδηση της πώλησης της βίλας από τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνου σχολιάστηκε και από τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

Η πολυτελής βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου



Η πολυτελής βίλα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News