Η Σοφιάννα Αβραμάκη ξεκαθάρισε το τοπίο για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Η Σοφιάννα Αβραμάκη ξεκαθάρισε το τοπίο για την σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη

featured image

«Το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι μπήκα στη θέση της Μαρίας Αντωνά»

Η Σοφιάννα Αβραμάκη αποχώρησε εδώ και λίγες μέρες από το Survivor, καθώς στη τελευταία ψηφοφορία του παιχνιδιού έλαβε την μειοψηφία τον ψήφων.

Η πρώην παίκτρια του γνωστού reality επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» όπου και ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά με όσα ειπώθηκαν για το υποτιθέμενο ειδύλλιο μεταξύ εκείνης και του Άρη Σοϊλέδη, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και της Ασημίνας Χατζηανδρέου.

«Με την Ασημίνα περάσαμε 40 κύματα. Αν μου πεις να σου πω ένα άτομο που θυμάσαι ως σημαντικότερο σε αυτό το ταξίδι θα σου πω την Ασημίνα. Ωστόσο, όταν ήρθε η μίξη των ομάδων δεν είχε την ωριμότητα να το διαχειριστεί όπως εγώ. Εμένα δεν άλλαξε τίποτα στα συναισθήματά μου και φτάσαμε να ανταλλάξουμε λίγο πιο βαριές κουβέντες. Πολλοί ήταν οι καλοθελητές που ήθελαν να χάσουν τη σχέση μας, αλλά κάποια στιγμή είδα και εγώ πράγματα και πήρα θέση, διαφορετικά θα φαινόμουν αδύναμη απέναντί της», είπε αρχικά για την ρήξη στην σχέση της με την σύντροφο του Χρήστου Δάντη.

Αναφορικά με τις αιχμές των συμπαικτών της για την σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να παντρευτεί την Μαρία Αντωνά, εξήγησε πως: «Αυτά που ακουγόντουσαν για εμένα και τον Άρη στην αρχή ήταν αστεία, μέχρι που καταλάβαμε πόσο σοβαρό είναι. Το θεωρώ απαράδεκτο να τρολάρεις τέτοια πράγματα, ιδίως όταν ένας άνθρωπος ετοιμάζεται να παντρευτεί, πόσο μάλλον όταν και η κοπέλα που θα παντρευτεί είναι στον χώρο της τηλεόρασης και δέχεται έναν απίστευτο πόλεμο.



Ο Άρης είναι ένας άνθρωπος πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του, ειδικά απέναντι σε εμένα που είμαι πολύ εκδηλωτική και διαχυτική. Φεύγουμε στη ζούγκλα μέσα αλλά δεν έχουμε φύγει ουδέποτε οι δυο μας, δεν έχουμε μείνει ποτέ οι δυο μας κάπου. Αισθάνομαι πολύ άσχημα που δεν μπορώ να αποδείξω ότι είμαι ελέφαντας γιατί έχω και μία οικογένεια εκεί έξω».

«Ενημερώθηκα από τον Άρη για το τι έχει συμβεί και στην αρχή το πήρα στην πλάκα, αλλά μετά νομίζω ότι το χειρότερο σε όλο αυτό είναι ότι μπήκα στη θέση της Μαρίας Αντωνά, σκέφτηκα πως μπορεί να αισθάνεται αυτή η κοπέλα που είναι εκεί έξω που ο σύντροφός της είναι σε ένα μέρος με τη συγκεκριμένη κοπέλα, για την οποία μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα πράγματα στο παρελθόν. Κάποιοι από την παρέα μας είπαν να το αφήσουμε να περάσει και να μην το κάνουμε θέμα», πρόσθεσε.

Σχετικά με τα όσα δήλωσε η Ασημίνα Χαζηανδρέου σχετικά με αυτό το θέμα, δήλωσε πως: «Πιστεύω ότι η Ασημίνα εκεί έδειξε το ανώριμο κομμάτι του χαρακτήρα της. Θεωρώ ότι το είπε αντιδραστικά, το είπε για να με εκθέσει για το τι είπε σε μία φάση που η σχέση μας δεν ήταν καθόλου καλή και πιστεύω πως όσο έλεγαν λόγια σε εμένα άλλο τόσο έλεγαν και στην ίδια».