Κατέρρευσε ο Αλέξης Κούγιας: «Είμαι σε αδιέξοδο»… - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Κατέρρευσε ο Αλέξης Κούγιας: «Είμαι σε αδιέξοδο»…

featured image

«Λύγισε» ο τιτάνας της νομικής, μπροστά σε μία αλύγιστη Πρωτοδίκη!

Τραγικά γεγονότα διαδραματίστηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Κούγια, ως κατηγορούμενο φυσικά, για αρκετές υποθέσεις που αφορούσαν δυσφημιστικές δηλώσεις κατά του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, κατά την προσφιλή του τακτική άρχισε το μπούλινγκ στην «έδρα», βάζοντας στο στόχαστρο την Πρωτοδίκη κ. Παναγιώτα Πάντου. Οι πιέσεις Κούγια έγιναν μάλιστα με ακραίο τρόπο, συγκεκριμένα με εξώδικο, με το οποίο ζητούσε την εξαίρεση της κ. Πάντου, διότι – όπως ισχυρίστηκε – ανώτατος δικαστικός λειτουργός του «αποκάλυψε» ότι η κ. Πάντου συνδέεται με προσωπική σχέση και μάλιστα στενή, με τον κύριο Νικόλαο Μπάρτζη, νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ!

Η Σιδηρά Πρωτόδικης όμως, όχι μόνο δεν λύγισε από το «μπουλινγκ» του Κούγια, αλλά αντέδρασε με υποδειγματικό και απολύτως θεσμικό τρόπο.

Η κ. Παναγιώτα Πάντου απέστειλε έγγραφο όπου διαβεβαίωνε πως όχι μόνον δεν έχει «στενή σχέση» με τον κ. Μπάρτζη, αλλά αντίθετα δεν τον είχε δει ποτέ στη ζωή της! Καλούσε μάλιστα τον κ. Κούγια να κατονομάσει αμέσως τον «ανώτατο δικαστικό» που του έδωσε αυτή την απολύτως ψευδή «πληροφορία».


Η συνέχεια, ήταν βγαλμένη από δικαστική ταινία του Hollywood.


Ο κ. Κούγιας προσήλθε εχθές 3 η ώρα το μεσημέρι στο δικαστήριο και συντετριμμένος δήλωσε ότι αποσύρει την αίτηση εξαίρεσης γιατί δεν μπορεί να… πιστέψει την πληροφορία του «ανώτατου δικαστικού»! Την οποία όμως πριν από λίγη ώρα όχι μόνο την πίστευε, αλλά την κοινοποίησε και εξωδίκως, απαιτώντας την εξαίρεση της κ. Παναγιώτας Πάντου!

Η ακέραια Πρωτοδίκης όμως, απαίτησε εκ νέου να μάθει το όνομα του «ανώτατου δικαστικού λειτουργού» που σύμφωνα με τον Κούγια διέδιδε τους ψευδείς ισχυρισμούς εις βάρος της.

Και τότε ο Αλέξης Κούγιας φανερά καταβεβλημένος, δήλωσε ότι αποσύρει την αίτηση εξαίρεσης, αδυνατώντας φυσικά να αποδείξει αυτά που είχε ισχυριστεί εγγράφως. Ότι δηλαδή η Πρωτοδίκης κ. Πάντου, διατηρούσε στενή σχέση με τον νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ, κ. Μπάρτζη…

Η σκηνή που ακολούθησε, έκανε και τους πιο ανάλγητους παρισταμένους να κλονιστούν από το δράμα του Αλέξη Κούγια…

«Είμαι σε αδιέξοδο. Λυπάμαι που το έκανα αυτό, έκανα λάθος. Αλλά είμαι σε αδιέξοδο με όλα αυτά που μου κάνουν!», ψέλλισε ο τιτάνας της δικηγορίας.