Για να σώσει τη μικρή της επιχείρηση, πουλάει σ3ξι φωτογραφίες online – «Μπορεί να χάσω τα πάντα» - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Για να σώσει τη μικρή της επιχείρηση, πουλάει σ3ξι φωτογραφίες online – «Μπορεί να χάσω τα πάντα»

featured image

ιδιοκτήτρια μιας παμπ στη Βρετανία αποφάσισε να τα πετάξει… όλα για χάρη της επιχείρησής της. Έτσι για να σώσει το μπαρ της, αποφάσισε να ξεκινήσει που πουλά σέξι φωτογραφίες της. Ελπίζει ότι έτσι θα μαζέψει αρκετά χρήματα για να μπορέσει να το κρατήσει ανοιχτό.

«Για να πω την αλήθεια, έχω υπάρξει πραγματικά καλή σε τρία πράγματα: Να βάζω μπίρες, να πίνω γρήγορα μπίρες και στα στήθη», έγραψε η 40χρονη Lauren Beers στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα OnlyFans, στο πεδίο «Σχετικά με εμένα». Το username της στην ιστοσελίδα, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για το πικάντικο περιεχόμενό της, είναι @Beers_Boobs89.

«Έτσι… σκέφτηκαν να συνδυάσω τα αγαπημένα πράγματα πολλών αντρών (και πολλών κοριτσιών)», πρόσθεσε.

Η μελαχρινή σεξοβόμβα, η οποία διατηρεί το μπαρ της επί οκτώ χρόνια, παραδέχτηκε το «θλιβερό γεγονός» ότι «μετά τα τελευταία δύο χρόνια, παρά το γεγονός ότι τώρα κάνω δύο δουλειές, μπορεί να τα χάσω όλα».

Είπε λοιπόν να δώσει μάχη και έβαλε τα σέξι εσώρουχά της, πήρε πόζες κατάλληλες και έβαλε συνδρομή 12,99 δολαρίων στη σελίδα της στο OnlyFans, ελπίζοντας στο έξτρα εισόδημα για να σωθεί η κατάσταση.


«Πολλές γυμνές μπίρες, βρεγμένα t-shirts, δράση στο τραπέζι του μπιλιάρδου και στο μπαρ… διάλεξε εσύ», προέτρεψε τους συνδρομητές, υποσχόμενη ερωτικές πόζες εμπνευσμένες από την παμπ.


Προσφέρει πάντως και συμφωνίες με έκπτωση, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον να πληρώσει 31,18 δολάρια για συνδρομή τριών μηνών ή 58,46 για ένα «πακέτο» έξι μηνών, όπως σημειώνει η New York Post.

«Η συνδρομή σου μπορεί να σημαίνει την επιβίωση του Great British Boozer», σημειώνει και συνεχίζει: «Έλα. Είμαι επίσης πολύ αστεία».

Και το αποδεικνύει και μέσω της σελίδας της στο Instagram. Κάτω από μια τόπλες φωτογραφία, που προσφέρει θέα στα… οπίσθια κάλλη της, γράφει: «Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια… πάρε την τεκίλα και πιάσε το αλάτι».

Σε άλλη ανάρτηση, ποζάρει και γράφει: «Μπίρα και ένα γιγάντιο κοτόπουλο και είμαι χαρούμενη».