Η ατάκα που την εξόργισε: Ο πραγματικός λόγος που τα “έσπασαν” Νικολούλη-Κατερινόπουλος & έφυγε από την εκπομπή - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Η ατάκα που την εξόργισε: Ο πραγματικός λόγος που τα “έσπασαν” Νικολούλη-Κατερινόπουλος & έφυγε από την εκπομπή

featured image

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος μετά από μία τοποθέτησή του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που δυσανασχέτησε την Αγγελική Νικολούλη, ήταν ο λόγος να «ψυχρανθούν» οι σχέσεις τους.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Κατερινόπουλος πέρυσι για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ήταν συχνός καλεσμένος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ωστόσο μία ατάκα του πρώην απόστρατου Αστυνομικού για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά έφερε τη «ρήξη» μεταξύ τους.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Γιατί «πάγωσαν» οι σχέσεις με την Αγγελική Νικολούλη

«Πατούσα φρένο συνέχεια για να μην έχουμε εκτροπή και προκαλέσουμε καραμπόλα», είχε πει χαρακτηριστικά τότε στην εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη με εκείνον να της απαντά στον τηλεοπτικό αέρα:

«Η εκτροπή είναι μέσα στο παιχνίδι με την καλή έννοια κι όχι αυτή που θα προκαλέσει ατύχημα. Εσύ έχεις το δημοσιογραφικό μάτι που δεν μπορεί να ταυτιστεί με το αστυνομικό μάτι. Επιτρέψτε μου να πω ότι πέρα από αυτά που είχα στο μυαλό μου, είχα και σχετική πληροφόρηση, ήμουν βέβαιος από το πρώτο βράδυ ότι αυτός ήταν ο δράστης. Αυτό ενισχύθηκε και από την περιβόητη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω κάτι που δεν έχουμε κουβεντιάσει ποτέ. Έχω κάνει ειδική εκπαίδευση πάνω στη γλώσσα του σώματος. Θα σας αποκαλύψω έχω κάνει είμαι διαπραγματευτής κρίσεων και ομηριών. Ό,τι έμαθα από τους Αμερικάνους τα είδα πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο στο βίντεο που δείξατε εδώ», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.



Αρκετό καιρό αργότερα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε να εμφανίζεται στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που οι σχέσεις του με την Νικολούλη είχαν παγώσει.

Το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου για την Αγγελική Νικολούλη

Ο κ. Κατερινόπουλος από την εκπομπή της κ. Κουτσελίνη είχε αναφέρει: «Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…» είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Της Αγγελικής μας…» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος δεν ανέφερε το όνομά της. «Ναι, της Αγγελικής. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…» ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός.