Έκλαψαν κι οι αστυνομικοί: Φρικτός θάνατος για 28χρονο μοντέλο, τεμαχισμένη στο ψυγείο του.. πεθερού της - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Έκλαψαν κι οι αστυνομικοί: Φρικτός θάνατος για 28χρονο μοντέλο, τεμαχισμένη στο ψυγείο του.. πεθερού της

featured image


Το 28χρονο μοντέλο και influencer, Abby Choi, βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς τεμαχίστηκε και μέλη της βρέθηκαν στο ψυγείο του πρώην πεθερού της.

Η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ έκανε τρεις συλλήψεις για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό. Συγκεκριμένα, ο πατέρας, η μητέρα και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρώην συζύγου της συνελήφθησαν και θα κατηγορηθούν για φόνο, αλλά ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο πρώην άντρας της, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Guardian.

Το 28χρονο μοντέλο τεμαχίστηκε από μέλη της οικογένειας του πρώην συζύγου της



Τα ίχνη της άτυχης κοπέλας είχαν χαθεί εδώ και μέρες και όταν η Αστυνομία μετέβη στο σπίτι του πρώην πεθερού της, στο χωριό Lung Mei Tsuen, αντίκρισαν μέσα στο ψυγείο τα άκρα της, ενώ συνεχίζει να αναζητούν το υπόλοιπο σώμα της.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, το σπίτι του χωριού είχε νοικιαστεί πρόσφατα και δεν ήταν επιπλωμένο, γεγονός που υποδηλώνει ότι είχε στηθεί για να ξεφορτωθεί το μοντέλο.

«Πιστεύουμε ότι το θύμα και η οικογένεια του πρώην συζύγου της είχαν πολλές οικονομικές διαφορές που αφορούσαν τεράστια ποσά. Κάποιος ήταν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που το θύμα διαχειριζόταν τα περιουσιακά της στοιχεία» υπογράμμισε ο υπαστυνόμος Άλαν Τσανγκ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...