Θρίλερ στην Πάτρα- Τι λέει φίλη της Ρούλας για το SMS με τα μάγια προς τον Δασκαλάκη; - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Θρίλερ στην Πάτρα- Τι λέει φίλη της Ρούλας για το SMS με τα μάγια προς τον Δασκαλάκη;

featured image


Αντικείμενο πολλών συζητήσεων έγινε η αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη σε ένα SMS το οποίο φέρεται να είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φίλη της, 3 ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας.

Στο εν λόγω μήνυμα όπως έχει γίνει γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε να κάνει… μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη.

Πλήθος συζητήσεων προκάλεσε μια αναφορά του Μάνου Δασκαλάκη σε ένα SMS που φέρεται να είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου σε φίλη της, 3 ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Σε αυτό γινόταν γνωστό πως η Πισπιρίγκου ήθελε να κάνει… μάγια στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως ισχυρίστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου:

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5/2/2022 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελα να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της».



Επιστήθια φίλη της Πισπιρίγκου, μίλησε στον Alpha για το επίμαχο SMS και σημείωσε πώς αποτελεί ένα μόνο κομμάτι ενός μεγαλύτερου διαλόγου που είχε τότε με την κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, η γυναίκα ενημέρωσε τώρα τον Μάνο για το μήνυμα, γιατί διαπίστωσε ότι κατά την εξέτασή του από τον Αλέξη Κούγια έγινε μία προσπάθεια να φανεί ότι ο ίδιος ήταν παράφορα ερωτευμένος με την Ρούλα, ενώ από το συγκεκριμένο μήνυμα προκύπτει το ακριβώς αντίθετο.

«Εγώ έκανα παρέα με την Ρούλα. Θεωρώ ότι το μήνυμα το έστειλε γιατί ήθελε να κρατήσει τον Μάνο. Προσπαθούσε να τον κρατήσει. Το μήνυμα είναι περίπου την ίδια περίοδο που έγιναν τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε εσάς. Της απάντησα στο μήνυμα, ο διάλογός μας ήταν μεγάλος. Τα μηνύματα αυτά, όντως, ο Μάνος τα έμαθε πρόσφατα. Δεν μπορείς να κρύβεις στοιχεία, με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Σέβομαι ότι η διαδικασία στο δικαστήριο είναι σε εξέλιξη. Η μητέρα του Μάνου είναι μία γυναίκα ήπιων τόνων», δήλωσε η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...