Την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την έβαλε σε κουτί και την έκρυψε στο ντουλάπι του - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου, την έβαλε σε κουτί και την έκρυψε στο ντουλάπι του

featured image


Ο 28χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα στον πατέρα του θύματος

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Νάσβιλ, των ΗΠΑ ανακοίνωσε τη σύλληψη του 28χρονου Dwayne Herelle, Jr. με την κατηγορία της δολοφονίας της 24χρονης, πρώην συντρόφου του, Irene Torres.

Ο 28χρονος, φερόμενος ως δράστης, είναι μαχητής MMA (Μικτές Πολεμικές Τέχνες) και κρατείται χωρίς εγγύηση για τον φόνο της 24χρονης, ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο εάν έχει παραδεχθεί την ενοχή του.

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής ακρόασης, ερευνητής της αστυνομίας του Νάσβιλ, με στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας και την έρευνα, ισχυρίστηκε πως ο 28χρονος επιτέθηκε στο θύμα, έξω από το σπίτι της, την ώρα που επέστρεφε από τη δουλειά της, στις 28 Ιανουαρίου.

«Διαπληκτίστηκαν και άρχισε να τη μαχαιρώνει και αφού τη μαχαίρωσε, την έβαλε στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του», δήλωσε ο ερευνητής.

«Μαχαιρώθηκε πάνω από 17 φορές»

Κατόπιν, ο ίδιος αποκάλυψε πως βάσει της νεκροψίας – νεκροτομής, η 24χρονη αν και έφερε στο σώμα της αμυντικά τραύματα, «μαχαιρώθηκε πάνω από 17 φορές».

Μετά τη δολοφονία, το παντελόνι και η τσάντα του θύματος φέρεται να πετάχτηκαν σε κάδο απορριμμάτων, ενώ η αστυνομία δηλώνει πως ο 28χρονος έκρυψε τη σορό στη ντουλαπα του διαμερίσματός του, στο Τενεσί.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στο διαμέρισμα του 28χρονου αφού οι γονείς της Torres φέρεται να εξέτασαν το υλικό από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού τους και είδαν τον Herelle να σέρνει την κόρη τους μακριά.



Ο πατέρας της 24χρονης συνάντησε τον ύποπτο στο διαμέρισμά του, όπου ο Herelle φέρεται να του είπε ότι η κόρη του βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.

Η Αστυνομία αναφέρει πως στο δρόμο προς το ξενοδοχείο, ο 28χρονος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του στον πατέρα του θύματος.

«Πήγαμε στη ντουλάπα και μπορούσα να δω το θύμα μέσα σε μια διαφανή τσάντα, φαινόταν σαν να ήταν τυλιγμένη σε κάποιο είδος παπλώματος», δήλωσε ο ερευνητής της αστυνομίας στο δικαστήριο.

«Είχε υποστεί μήνες σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης»

Ένα GoFundMe που οργανώθηκε από την αδελφή της 24χρονης ισχυρίζεται ότι το θύμα «είχε υποστεί μήνες σωματικής και συναισθηματικής κακοποίησης κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Dwayne».

«Στις 29 Δεκεμβρίου 2022, πήρε τη γενναία απόφαση να δραπετεύσει, ενώ ο Dwayne δούλευε, και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της στη μέση της νύχτας, τρομοκρατημένη και εξαντλημένη», αναφέρεται στη σελίδα.

Η περιγραφή συνεχίζει: «Ενώ οι περισσότεροι 24χρονοι σχεδιάζουν την καριέρα και το μέλλον τους και είναι αισιόδοξοι για τον κόσμο, η Irene πέρασε μερικούς από τους τελευταίους μήνες της ζωής της κακοποιημένη, ταπεινωμένη, τρομοκρατημένη και φοβισμένη. Η Irene έδειξε τεράστια γενναιότητα όταν εγκατέλειψε την κακοποιητική της σχέση και ήταν τόσο χαρούμενη που ξεκίνησε τη νέα της ζωή με την υποστήριξη της οικογένειάς της, μόνο και μόνο για να την κυνηγήσουν στην αυλή της και να τη δολοφονήσουν βάναυσα, ένα μήνα αργότερα».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...