Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση σε followers – «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντηση σε followers – «Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε»

featured image


Η Ιωάννα Τούνη έχει μπει κατά καιρούς στο στόχαστρο πολλών και έχει δεχτεί διάφορα αρνητικά σχόλια. Πρόσφατα, η γνωστή influencer και ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, κατακρίθηκαν επειδή έβγαλαν τον γιο τους έξω από το σπίτι τις ημέρες που χιόνιζε.

Πλέον, ο μικρός έχει συμπληρώσει 40 ημέρες ζωής και έτσι η Ιωάννα Τούνη έχει πιο ευέλικτο πρόγραμμα. Η ίδια ξεκίνησε γυμναστήριο, ενώ συχνά βγαίνει εκτός σπιτιού προκειμένου να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της. Κατά καιρούς, λοιπόν, πολλά είναι τα μηνύματα που δέχεται σχετικά με το που αφήνει τον γιο της, όταν δεν είναι μαζί του.

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε το απόγευμα της Δευτέρας 20/2 ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram και ξεκαθάρισε πως όπου κι αν πάει, ο γιος της είναι πάντοτε μαζί της, ενώ τόνισε πως δεν έχει κάποια γυναίκα για να τη βοηθάει.



«Μπλα, μπλα, μπλα ξεκινήσατε που αφήνω το παιδί. Παιδιά το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα. Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα, έχω το καρότσι, έχω το μάρσιππο, έχω τα πάντα, πάνες, μωρομάντηλα, σκ@τ@κια… Έχω τα πάντα μαζί μου.

Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει, οπότε αυτά. Παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Θα κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε, δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε. Αυτά», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Τούνη.

Και στη συνέχεια έγραψε πάνω στο βίντεό της: «Η μαμά του Δημήτρη μένει Πάτρα, τη δική μου την έχασα πρόσφατα και δεν θέλω σε αυτή τη φάση γυναίκα να τον κρατάει. Τον έχω μαζί μου συνέχεια. Ηρεμήσατε τώρα;».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...