Ο Ντάνος για το reality, το καρφί στην παραγωγή και το μεγάλο ζόρι - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντάνος για το reality, το καρφί στην παραγωγή και το μεγάλο ζόρι

featured image


Απάντησε επιτέλους γιατί δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο ο Ντάνος, στον φίλο του “φίλου του”, στο “Night out” και ηρεμήσαμε.  «Δεν συμμετείχα σε κανένα μετά από το δικό μας”, είπε ο Ντάνος.

Οπότε γι αυτό δεν πήγε και στο “All star survivor”. Δηλαδή πάει κάποιος και στα άλλα; Του έγινε πρόταση και για τα επόμενα και δεν το ξέραμε;



Άστοχο αυτό που είπε και μπερδεμένο όπως και ο ίδιος «ήθελα μια αλλαγή στα επαγγελματικά μου, γι αυτό μπήκα. Δεν θέλω να λείπω από ανθρώπους που αγαπώ τώρα. Έχει κλείσει ο κύκλος του survivor για μένα» είπε και έριξε και το καρφί του «Μπορεί να μην είναι τόσο αγωνιστικό τώρα αλλά εύχομαι να προσέχουν τα παιδιά να μην έχουν τραυματισμούς» είπε και αποκάλυψε πως «Πήγα μετά από 2 χρόνια από τη νίκη μου και είδα πως δεν μπορώ να το ξαναζήσω. Πήγα με μια συνεργάτιδα μου θέλησα να δω από κοντά ξανά και κατάλαβα πως είναι ο Άγιος Δομίνικος μόνο για διακοπές».

Αυτό το “δεν θέλω να λείπω απο ανθρώπους που αγαπώ” κρατήστε το… γιατί μαθαίνω πώς τον τελευταίο καιρό περνάει “μεγάλο κανάλι” για το οποίο εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι περαστικό.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...