Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor - "Τσακωτός" στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star! (Vid) - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Ο Τζέιμς… γκρέμισε τον μύθο του Survivor - "Τσακωτός" στην καλύβα κορυφαίο όνομα του All Star! (Vid)

featured image


Ποιοι βρέθηκαν στην περίφημη καλύβα εκτός από τα ζευγάρια Καρολίνα-Πρίαμος και Σάκης-Μαριαλένα και για ποιο λόγο; Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αποκαλύπτει όσα δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα.

Καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τις εξελίξεις στον φετινό All Star κύκλο του reality επιβίωσης και αποκάλυψε το σκηνικό με τους συμπαίκτες του που είδε να προσπαθούν να κλέψουν φαγητό από την καλύβα ενός σεκιουριτά. Μάλιστα, μαζί του ήταν και δύο παίκτες που βρίσκονται και στο All Star!

«Εγώ αυτή την καλύβα τη γνωρίζω, γιατί εμείς πηγαίναμε εκεί για να τρώμε. Ήταν γύρω στα 300 μέτρα μέσα στο δάσος. Ήταν το ρουμάνικο Survivor, αν θυμάμαι καλά, κι όποτε βλέπαμε τη βάρκα με τους παίκτες να φεύγει, ξέραμε ότι εκεί είναι μόνος του ο σεκιουριτάς» ανέφερε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.



«Λέμε μια μέρα με τον Νίκο Μπάρτζη: είναι ώρα για μεσημεριανό. Βάζουμε τα αντιανεμικά, φτάνουμε στην καλύβα και πετυχαίνουμε να είναι ήδη εκεί ο Μπόγδανος με τη Χαμπέρη… και να ‘ναι ο σεκιουριτάς σε μια καρέκλα να κάθεται και να αγναντεύει τη θάλασσα. Ο Μπόγδανος από πίσω σαν τον Ροζ Πάνθηρα προσπαθούσε να μπει κρυφά» περιέγραψε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Μου λέει ο Μπάρτζης: την πατήσαμε, μας πρόλαβαν. Του λέω: περίμενε. Σκύβω, παίρνω μία πέτρα, την πετάω στον τοίχο της καλύβας, γυρνάει ο σεκιουριτάς, βλέπει τον Μπόγδανο και τη Χαμπέρη, τους παίρνει στο κυνήγι μες στο δάσος και μπαίνουμε μετά εμείς με τον Μπάρτζη κύριοι και παίρνουμε καφέδες, τσάγια, ζάχαρες. Ήταν φαγητά του σεκιουριτά, αυτοί κάθε Κυριακή έτρωγαν μπέργκερ» έκλεισε την αφήγησή του ο Τζέιμς Καφετζής.

«Κάθε φορά που πηγαίναμε για φαγητό με τον Μπάρτζη μας ρουφιάνευαν. Και είχαμε μαζευτεί όλοι μαζί μια μέρα και λέμε: δεν ρουφιανεύουμε, γιατί δεν υπάρχει λόγος»





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...