Σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού! - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Σε κρίσιμη κατάσταση ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

featured image


Σε ένα θαύμα ελπίζουν οι γονείς του 20χρονου Γεράσιμος, ο οποίος βρέθηκε στο μοιραίο τρένο των Τεμπών, και αποτελεί τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού. Η κατάσταση του παραμένει κρίσιμη καθώς βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας.

Τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, δίνει ο φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είναι διασωληνωμένος. Εκεί η οικογένειά του προσεύχεται για να γίνει το παιδί καλά και να επανέλθει γρήγορα. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη από την πρώτη μέρα της νοσηλείας του. «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας.



Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα. Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί» λέει η μητέρα του. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του. Οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους» προσθέτει.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...