Καταγγελία για την Hellenic Train: Έχασε τον σύζυγό της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα η εταιρεία της ζητάει πίσω την αποζημίωση (vid) - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Καταγγελία για την Hellenic Train: Έχασε τον σύζυγό της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα και τώρα η εταιρεία της ζητάει πίσω την αποζημίωση (vid)

featured image


Μια εξοργιστική καταγγελία από τη σύζυγο θύματος σιδηροδρομικού δυστυχήματος έρχεται στην επιφάνεια.
Η σύζυγος ενός θύματος σιδηροδρομικού δυστυχήματος που είχε γίνει το 2008 προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, κατηγορώντας την Hellenic Train ότι της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε μετά τον θάνατο του άντρα της.

Λίγες μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, η κ. Κωνσταντίνα κατήγγειλε στο Mega ότι η Hellenic Train της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση έπειτα από το δυστύχημα που είχε ο άντρας της, καθώς το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από τη Λάρισα στο Βόλο. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες.

Σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλε η Hellenic Train, πέρυσι το 2022, στην κ.Κωνσταντίνα, αναφέρει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ κι όχι η εταιρεία τους. Έτσι της ζητάει πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα.



«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά», είπε.

«Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό, τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντίνα κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στην διαδρομή Λάρισας-Βόλου. Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσα μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...