Έρχονται εξελίξεις – Οι συνεχείς αποκαλύψεις απαξιώνουν το “Survivor”. Συναγερμός μετά το 15%. - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Έρχονται εξελίξεις – Οι συνεχείς αποκαλύψεις απαξιώνουν το “Survivor”. Συναγερμός μετά το 15%.

featured image


Η πορεία ήταν αντίστροφη. Όταν το φετινό «Survivor» ξεκίναγε με 28αρια και 30αρια πολύ έβλεπαν ότι σύντομα το ριάλιτι θα καβάτζωνε 40αρια.

Έγινε το ακριβώς αντίθετο και την ημέρα μετά την αποχώρηση του Γκότση και του Πηλίδη ο μέσος όρος έπεσε στο 15%. Και εκεί πλέον σήμανε και ο κόκκινος συναγερμός. Και για τον Ατζούν και για τον ΣΚΑΪ.

Καθώς όπως σας έχω γράψει από την πρώτη οποιοδήποτε ποσοστό τηλεθέασης κάτω του 20% στο δυναμικό κοινό βάζει πολλά λεφτά μέσα και τον ΣΚΑΪ και τον Ατζούν. Αλλά κυρίως τον Ατζούν καθώς οι σφήνες, δηλαδή τα προπληρωμένα πακέτα στα διαφημιστικά διαλλείματα είναι αποκλειστικά έσοδα του καναλιού.



Σε μεγάλη σύσκεψη που έγινε στον ΣΚΑΪ εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για στημένους αγώνες, για φαγητά που μοιράζουν στους παίκτες και για διάφορα άλλα που στην ουσία έχουν απαξιώσει το «Survivor» στα μάτια του τηλεοπτικού κοινού. Και εδώ έρχεται να προστεθεί και κάτι ακόμη: «Σασμός» και «Γη της Ελιάς» πήγαιναν μέχρι τώρα με ποιο αργούς ρυθμούς.

Μετά το Πάσχα θα φορτσάρουν γιατί θα πηγαίνουν για φινάλε σεζόν. Υπολογίστε και το «Master Chef» βάλτε στην εξίσωση και την νέα κωμωδία του Κοκλώνη στο STAR τα βράδια της Κυριακής που ήρθε για να μείνει και θα καταλάβετε πολύ εύκολα πως για τον Ατζούν είναι πολύ δύσκολο φέτος να βγει ο λογαριασμός.

Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει το φέσι. Ο παραγωγός ή το κανάλι; Στην πολύχρονη αυτή συνεργασία έρχονται μεγάλες εξελίξεις μετά το Πάσχα και το ρεπορτάζ που θα παρουσιάσουμε από εδώ θα είναι πολύ αποκαλυπτικό…





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...