Η 60χρονη Ντεμί Μουρ με animal print μπικίνι και σώμα 20χρονης - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η 60χρονη Ντεμί Μουρ με animal print μπικίνι και σώμα 20χρονης

featured image


Η Ντέμι Μουρ είναι icon. Όλοι το ενστερνίζονται αυτό. Η ηθοποιός στα 60 της χρόνια, έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και μια ανεξίτηλη ομορφιά που κάθε γυναίκα θα ήθελε, αποτυπώνοντας τα και τα δύο σε φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Η Ντέμι Μουρ, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του πρώην άντρα της, Μπρους Γουίλις, που πάσχει από άνοια, απολαμβάνει τις ανέσεις του παραθαλάσσιου σπιτιού της, μαζί με τον σκύλο της.

Σε μια φωτογραφία φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και είναι ξαπλωμένη στον καναπέ της βεράντας της, με τη λεζάντα που τη συνοδεύει να γράφει το εξής: Η Πίλαφ έτοιμη για την παραλία».



Στο μεταξύ, η αγάπη που έχει για τον σκύλο της δεν αποδεικνύεται μόνο από το γεγονός ότι ποζάρει συνεχώς μαζί του, αλλά και από την προσπάθεια της να τον βάλει στο ρεκόρ Γκίνες, ως τον μικρότερο σε μέγεθος σκύλο.

«Εντάξει, φίλοι. Ας δούμε αν μπορούμε να τραβήξουμε την προσοχή του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες. Το γλυκό μας κοριτσάκι γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2020 και ζυγίζει 700 γραμμάρια.. (Γάτα και κούπα καφέ για την κλίμακα» είχε γράψει στην ανάρτησή της. Βέβαια, δεν τα κατάφερε γιατί το ρεκόρ κατέχει ένα τσιουάουα με το όνομα Miracle Milly από το Πούερτο Ρίκο με βάρος, 500 γραμμάρια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...